Resultatet for studentvalget 2021 er klart!

Engasjerte i NSF Student under høstkonferansen 2019

Fylkesrepresentanter 2021 - 2022

Endelig kan vi gledelig presentere hvem som skal være fylkesrepresentantene for NSF Student i 2021-2022. Vi gratulerer så mye til de nye representantene og gleder oss til å samarbeide med dere fremover!

Fylkesrepresentantene er lokale representanter som sitter som fullverdige medlemmer i alle fylkesstyrer rundt om i landet. Det betyr at de er sykepleierstudentenes stemme inn til fylket og skal representere studentene frem til juni 2022. Du ser full liste under.

Dessverre ble valgperioden i år i stor grad påvirket av koronapandemien. Det betyr at vi fremdeles mangler enkelte kandidater. Vi håper derfor at det er noen der ute som kunne tenke seg å bli med NSF Student i kampen for sykepleierstudenters rettigheter! Vi jobber både for å forbedre utdanningen, men også deres vilkår som studenter.

Dersom du ønsker å stille til dette vervet, der du ser det er ledig, send oss en mail!

Du kan også sende oss en mail om du ønsker mer informasjon om vervet.

Skoledelegater for Årsmøtet 2021

Valget over skoledelegater er også klare! Vi er så glade for å ha hver og en med. Dere utgjør viktige stemmer for hvordan NSF Student skal jobbe fremover.

Dessverre mangler vi også flere skoledelegater. Under årsmøtet skal det velges leder, nestleder og studentstyret, de som skal lede NSF Student frem til årsmøtet i 2022. I tillegg skal årsmøtet bestemme hva NSF Student skal mene, og jobbe for!

Selv om vi ikke skal møtes fysisk alle sammen, ønsker vi gjerne å gjøre dette til en gøy og positiv opplevelse! Det vil derfor være innslag underveis i møtet for å bryte opp litt, samt muligheter til å delta på sosiale aktiviteter på kveldstid, arrangert av aktivist!

Hovedregel nr. 1 er at vi fremdeles må følge de nasjonale smittevernreglene som er gitt, derfor tar vi sikte på at alt gjennomføres digitalt. Om det mot formodning likevel er digitale retningslinjer som gjør at dere kan samles lokalt, skal vi selvsagt legge til rette for det.

Dersom du vil være med å bestemme hvordan NSF Student skal jobbe året fremover, bli med! Eller dersom du kjenner noen ved ditt campus eller ditt fylke som du tror kan delta, oppfordre dem til å stille som delegat! Studentstyret vil fremover supplere kontinuerlig.

Dersom du legger merke til noe som er feil, ta gjerne kontakt med oss på mail!