Velkommen til NSFs nasjonale e-helsekonferanse 2022

Nasjonal e-helsekonferanse 2022 teaser

Tittelen på årets konferanse er "Inn i fremtiden – og forbi". Konferansen vil være en fremtidsrettet og kunnskapsbasert arena for sykepleiere og spesialsykepleiere som er engasjerte i e-helse.

Helse- og omsorgstjenesten står overfor store utfordringer i årene fremover med sykepleiermangel, økte krav til effektivitet og kvalitet, og ikke minst økt pasient- og brukerinvolvering. Hvordan kan digitaliseringen av helse- og omsorgstjenesten bidra til å løse utfordringene i helsetjenestene? Hva er status for digitaliseringen av helse- og omsorgstjenesten, og hvilke planer har myndighetene?
Hva er gevinstene og hvilke utfordringer skaper digitaliseringen? Og hva skal til for at vi raskere skal få utviklet og tatt i bruk nye og bedre løsninger i helse- og omsorgstjenesten? Dette er bare noen av temaene vi ønsker å sette søkelyset på. Se fullstendig program her.

Konferansen er et samarbeid mellom Norsk Sykepleierforbund, NSFs faggruppe for e-helse.

Konferansen arrangeres på Thon Hotel Storo, Oslo, 31. august og 1. september.

Velkommen til sensommerdager i hovedstaden!

Meld deg på

Full konferansedeltakelse med overnatting og konferansemiddag får du til kr. 2500 for NSF-medlemmer, for ikke-medlemmer kr. 4000.

Posterpresentasjoner

Sykepleiere med forskning- og utviklingsprosjekter inviteres til å delta med presentasjoner til posterutstilling under konferansen. Har du/eller holder du på med et prosjekt, en studie, fagutviklingsarbeid eller forskning innen e-helse? Da er vi interessert i å høre fra deg. Send oss ditt abstrakt innen 15.05.2022.