Praktisk informasjon

Informasjon til valgte delegater 

(Nedenstående informasjon vil bli fortløpende oppdatert.)

4.-8. november arrangerer NSF landsmøte på Clarion Hotel & Congress på Gardermoen, Hans Gaarders veg 15. Du kan lese mer om konferansehotellet på nettsidene deres

De valgte landsmøtedelegatene skal på vegne av forbundets medlemmer debattere og fatte vedtak som legger føringer for hele organisasjonen de neste fire årene.

Easymeets møtesystem

Alle deltakere som skal ha tilgang til Easymeets møtesystem fikk egen e-post om dette 16. august. Informasjon om dette ble også publisert i Facebook-gruppa for landsmøtet. Her er lenken til instruksjonsvideoen.
Hvis ovenstående lenke mot formodning ikke skulle virke, kan dere også prøve denne lenken til Panopto.

 

Samlehefte med praktisk informasjon

I dette infoheftet er den viktigste informasjonen samlet. Vi håper dere finner det nyttig!

Busstransport

Shuttlebuss S44 går rett utenfor ankomsthallen ved Oslo lufthavn. Den går direkte til Clarion Hotel. Bussen koster 70,- per vei/per person, og bruker 8 minutter.

For å finne riktig plattform ber vi deg følge med på informasjonstavlen ved bussplattformene. Normalt går bussen fra plattform 40.

Vi anbefaler å kjøpe billett på en av automatene før du går om bord i bussen, eller i resepsjonen på hotellet.

Se rutetidene her.

 

Påmelding - overnatting og reise

NSF dekker alle utgifter for delegater som har fått egen innkalling til landsmøtet.

Vi oppfordrer alle som kan reise miljøvennlig med tog om å gjøre dette. 

Fly- og togreiser bestilles via Berg-Hansen, se retningslinjer og link til reisebestillinger

Ved bestilling må du først oppgi hvem du reiser for. Tillitsvalgte velger NSF tillitsvalgte, faggruppeledere velger sin faggruppe, osv. Deretter kommer dere til bestilling av billett. Når dette er gjort skal dere oppgi seksjon 4011, prosjektnummer 000000 og avd 40 (generalsekretærs stab). Dere får så opp betalingsmåte "firmakonto. (Dere skal ikke legge til kredittkort.)

Har du ikke profil eller har spørsmål, kontakt Laila Abrahamsen på laiabr@nsf.no.

  

Mat under landsmøtet

Frokost- og lunsjbuffet er i restauranten. Pausemat settes frem utenfor landsmøtesalen. Her finnes også kaffe, te og vann.

NB! Påmelding til middag første og siste dag gjøres i samme skjema som for påmelding til selve landsmøtet.

På åpningsdagen (4.11) serveres festmiddag i landsmøtesalen (Se program). Tirsdag – torsdag blir det middag i hotellets restaurant. Alle delegater og NSF-ansatte som har vaktplaner fredag 8.11 er velkommen til å delta på avslutningsmiddagen. Denne serveres i landsmøtesalen.

 

Permisjon fra jobb for å delta på landsmøtet

Du må selv søke om permisjon med lønn ut fra den hovedavtalen din arbeidsplass er tilsluttet.

  • SPEKTER Hovedavtalen § 52 eller § 26 (representanter som ikke er tillitsvalgte i virksomheten)
  • KS Hovedavtalen del B § 3.5 (c)
  • Stat Hovedavtalen Kap. 9, § 34, pkt. 1 eller pkt. 5 (representanter som ikke er tillitsvalgte i virksomheten).
  • Oslo Kommune Hovedavtalen § 16 (e)
  • Virke – Tillegg til Hovedavtalen. Kap. 3, nr. 3.2 (b)
  • NHO Hovedavtalen Kap. VI, § 6-9

Tjenestefri med eller uten lønn kan videre være regulert i bedriftsvise særavtaler.

Landsmøterepresentanter som ikke har rett til permisjon med lønn fra arbeidsgiver får kompensert tapt arbeidsfortjeneste av NSF. Da må du legge fram dokumentasjon fra din arbeidsgiver på dette.

Dersom du har behov for bekreftelse på din deltagelse på landsmøtet utover innkallingsbrevet du får, ta kontakt med Laila Abrahamsen (laila.abrahamsen@nsf.no).

 

Permisjon under landsmøtet

Permisjon under landsmøtet gis normalt ikke. Du kan for eksempel ikke regne med å få permisjon for familiebesøk, forhandlingsmøter med arbeidsgiver eller møter og andre oppdrag i tilknytning til jobben din, jf. forslag til forretningsorden. Må du likevel søke permisjon, gjør du dette via Easymeets møtesystem. 

 

Dekning av tapt arbeidsfortjeneste

Alle som utfører oppdrag for Norsk Sykepleierforbund gis dekning for tapt arbeidsfortjeneste. Fylkesdelegater fremmer krav om dekning til det respektive fylkeskontor. Faggruppeledere retter henvendelsen til sentralt fagforum. 

Dekning omfatter: 

  • Ordinær lønn med faste tillegg
  • Variable tillegg etter oppsatt turnusplan
  • Feriepenger (Merk at dette utregnes automatisk i NSFs lønnssystem og utbetales etterskuddsvis. Feriepenger skal altså ikke fremmes via Visma Expense eller honorarskjema.)

Krav om tapt arbeidsfortjeneste fremmes via NSFs elektroniske reise- og utleggssystem Visma Expense, og sendes til det respektive fylkeskontor eller faggruppestyre. Disse vil være behjelpelig med riktig org.enhet og seksjonsnr.

Dersom du ikke har tilgang til Visma Expense skal eget honorarskjema benyttes og sendes til fylkeskontoret.

Dokumentasjon på lønn hos arbeidsgiver og bekreftelse på at du blir trukket i lønn i perioden, skal legges som vedlegg til kravet. Dekning av tapt arbeidsfortjeneste må avklares på forhånd.

 

Utbetaling

Tapt arbeidsfortjeneste utbetales via NSFs elektroniske reise- og utleggssystem basert på innsending av krav. Det kjøres utbetaling ukentlig.

 

Sosiale medier

@NSFLM er på Facebook, Instagram og Twitter (#NSFLM). Vi ønsker å skape engasjement for landsmøtet og landsmøtesaker gjennom sosiale medier.

Har dere forberedende møter før landsmøtet, er det en god anledning til å vise sakene dere jobber med og den jobben dere gjør for hele organisasjonen. Ta bilder/lag video, del på Facebook/Instagram og merk med @NSFLM og #NSFLM.

Vi kommer til å ta bilder, gjøre intervjuer og lage korte filmer som vi vil legge ut på våre sosiale medier i løpet av landsmøtet. Når vi kommer til landsmøteuka oppfordrer vi deg til å dele at du er på landsmøtet og bruke #NSFLM.