Reise og utlegg

AVBESTILLING AV REISER HOS BERG-HANSEN

Koronasituasjonen har rammet vårt reisebyrå Berg-Hansen  ekstremt hardt. Det innebærer at de har permittert mange av sine ansatte og vil tilpasse bemanningen i forhold til situasjonen.

Berg-Hansen kan forsikre om at de vil opprettholde betjening av reisende og reisebestillere på vanlige telefonnummer og e-postadresser. De ber om forståelse for at det er helt nødvendige forespørsler som vil bli behandlet først. NSF oppfordrer  til bruk av Berg-Hansen sine selvbetjeningsløsninger.

Den reisende er selv ansvarlig for å avbestille reiser som ikke vil bli gjennomført, dette kan gjøres via portalen Berg-Hansen under Fremtidige reiser /finn reisen og gå ned på + for å se om du finner grønn knapp for vis reise og bruk knappen kanseller .

Dersom du ikke har knappen kanseller send e:post til avdeling /fylkeskontor eller reiseregninger@nsf.no     

Dersom det er behov for helt nødvendig bistand ta kontakt med økonomienheten i NSF v/Anne Kathrine Sand og Faggrupper v/Berit Digre Nord på telefonnummer 99402409 (Norsk Sykepleierforbund)

Retningslinjer for reiser i NSFs tjeneste og andre krav om refusjon av utgifter

Det er vedtatt en oppdatert utgave av «Retningslinjer for reiser i NSFs tjeneste og andre krav om refusjon av utgifter». Fokus har vært på brukervennlighet, enkel søkning av informasjon med lenker til statens reiseregulativ og på dokumentasjonskrav.

NSF innfører nedre grense på 500 kr for faktura

Fra 1. juli. Bruk reise-og utleggsfunksjonen for å få refundert utlegg på under 500 kr. Les mer her for å finne ut hva dette betyr for deg.

Etter mottat bekreftelse på tilgang til Visma Expense - hvordan komme i gang

1. Bruk følgende link for tilgang til systemet:  https://signin.visma.net/ eller -"Reise/utlegg (Visma Expense)" under "Nyttige programmer"

2. Klikk på knappen "forgot your password?"

3. Legg inn din epostadresse (den samme som du er registrert med i medlemssystemet)

4. Trykk "send" og du vil da motta en epost med instruksjoner for hvordan opprette passord

5. Opprett et passord som du husker

6. Legg så inn din epostadresse i feltet "user name" og ditt passord i feltet "password". Trykk "sign in"

Ønsker du opplæring?

Les brukerveiledningene før du tar i bruk systemet. Ta kontakt med din fylkesleder eller hovedtillitsvalgt om du ønsker opplæring i systemet. NSF setter opp kurs i bruk av systemet gjennom videokonferanse med fylkene om det er behov for det. Om dette blir krevende å gjennomføre kan det også bli aktuelt at noen fra økonomienheten kommer til fylkeskontoret for å gjennomføre opplæring.

Reiseregningssystemet er tilgjengelig for alle

Reiseregningssystemet er tilgjengelig for ansatte, organisasjonsvalgte, tillitsvalgte og medlemmer i styre i faggruppene sentralt og lokalt.