Retur av iPad

Av NSF, 10.05.2017

De eldste iPad-ene skal nå byttes ut, det kan hende det gjelder deg.

De fleste som har en av disse vil motta en SMS med informasjon om tilbakesending.  Som tillitsvalgt vil du også få tilbud om å få en ny iPad-modell som erstatning for den du sender tilbake.

Om du ikke har mottatt en SMS og/eller direktemelding på din iPad innen utgangen av juni, kan du selv sjekke om din iPad skal byttes ut ved å gå til Innstillinger – Generelt – Om, og se om modellnummeret er MD791KN/A.  Dette er modellen med 16GB lagringskapasitet.  Du kan også ringe Nordialog på 23 17 23 50 (tastevalg 8) dersom du er usikker.

Informasjon om iPad ordningen i NSF

NSF var tidlig ute med å tilrettelegge Apple iPad som arbeidsverktøy for sine tillitsvalgte. iPad ordningen er populær, og nå er tiden kommet for oppdatere det eldste utstyret til ny versjon – iPad 2017, som er bedre på mange områder.

Nettbrettene har bedre skjerm og batteritid, er raskere på nett, og har høyere ytelse og lagringskapasitet. iPad 2017 vil gi en helt ny brukeropplevelse.

De gamle nettbrettene har stor verdi i form av penger, og det er vel så viktig at de kan gjenbrukes eller resirkuleres for å skåne miljøet. Hver enhet blir nøye gjennomgått og kan resultere i gjenbruk i andre land eller fullstendig resirkulering. Mer enn 95 % av enhetene blir gjenbrukt i en eller annen form. Det benyttes det beste av sikkerhetssystemer for sikker sletting av innhold på nettbrettene.

Hvem skal sende inn iPad?

Alle nåværende og tidligere tillitsvalgte som har den eldste iPad-modellen skal sende denne inn.

Tillitsvalgte som har gammel iPad-modell, og som skal bytte denne i en ny modell, bruker knappen Bytt din gamle iPad med en ny til høyre.

Tillitsvalgte som ikke ønsker å benytte seg av ipaden utlevert av NSF, og som bruker egen iPad/PC i sitt verv velger Retur av iPad.

De som ikke lenger har verv i NSF skal gå til Min Side og velge "Retur av iPad når du går ut av verv"

 

 

Verdiene fra de innsamlede brettene skal tilbakeføres til felleskapet/NSF, og verdien reduseres for hver dag som går – så vær rask – send tilbake i morgen!

Ved evt. spørsmål, kontakt NSFs support hos Nordialog – tlf. 23 17 23 50 (tastevalg 8).

Du blir tilsendt returemballasje, sjekk derfor at du registrerer din korrekte privatadresse. Husk å nullstille iPad-en før du sender den inn.

 

Mvh NSF - IT support

Bilde av en hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.
iPad