Studentforsikring

Du som tar bachelor i sykepleie, får automatisk innboforsikring og livsforsikringspakke i ditt studentmedlemskap, helt gratis!

forsikring@nsf.no
Ofte stilte spørsmål
Ring oss på 99402409

Innboforsikring student

Mange studenter glemmer å kjøpe innboforsikring, men for studentmedlemmer i NSF er det en unødvendig bekymring siden NSFs innboforsikring allerede er inkludert i medlemskapet - uten at det må betales ekstra for det. Dette får du:

  • Ubegrenset forsikringssum
  • De beste vilkårene - vi gir deg dekningsgaranti!
  • Dekker skader under flytting, og midlertidig lagret innbo
  • Ved flytting gjelder forsikringen på nytt og gammelt bosted i hele flytteperioden
  • Uhellsforsikring - dekker hvis gjenstanden skades ved uhell
  • Veggedyr - dekker utgifter til sanering av veggedyr i hjemmet

Livsforsikringspakke student

Gjennom studentmedlemskapet ditt får du gratis Livsforsikringspakke. Denne inneholder tre ulike livsforsikringer satt sammen i én pakke:

  • Dødsrisikoforsikring - forsikrer medlemmet
  • Uførekapitalforsikring - forsikrer medlemmet
  • Familieulykkesforsikring - forsikrer hele familien

Under finner du forsikringsbevis og vilkår for våre studentforsikringer. For oversikt over dine kollektive forsikringer som du har kjøpt, logg inn på Min side.

Kjøp reiseforsikring til gunstig medlemspris!

Skal du bare på en kort dagstur, eller kanskje ta praksis i utlandet? Vår reiseforsikring er det beste valget for sykepleierstudenter. Vi har 90 dagers reisevarighet per reise og den dekker ansvarsforsikring når det ytes helsehjelp i utlandet. Reiseforsikring for en person koster 984 kroner kroner i 2019. I 2020 koster forsikringen 996 kroner. Bestill forsikring

 Forsikringen er levert av Fremtind Forsikring og Fremtind Livsforsikring  

1. januar 2019 fusjonerte forsikringsselskapene til DNB og Sparebank 1, og ble Fremtind Forsikring. Norsk Sykepleierforbund har gjennom samarbeidet med DNB valgt å videreføre alle forsikringsavtaler med Fremtind Forsikring.

Fra 1. januar 2020 blir Fremtind Livsforsikring AS, som er datterselskap av Fremtind Forsikring, ny forsikringsleverandør av gruppelivsforsikringen i NSFs livsforsikringspakke, utvidet livsforsikring og NSFs barneforsikring.

 

Relaterte forsikringer