Utdanning

Studiesteder

Jordmorstudiet i Norge er en videreutdanning rettet mot offentlig godkjente sykepleiere. Utdanningen fyller de internasjonale kravene for å kunne utøve jordmoryrket, samt krav i Norge for å få autorisasjon som jordmor.

Videre- og etterutdanning

Jordmødre har mange muligheter for videreutdanning/ etterutdanning, blant annet innenfor ultralyd, amming og akupunktur. Her kan du lese mer om de vanligste, og finne linker til de ulike studiestedene

Jordmorstudent? Søk på videreutdanning og mastergradsstipend

Medlemmer som fyller søknadskriteriene og er under videreutdanning eller masterutdanning hele eller deler av inneværende år, kan søke. Utdanninger som tildeles stipend må ha sykepleiefaglig relevans og være fra 60 studiepoeng til 120 studiepoeng. Totalt deler NSF ut kr 5.000 000 fordelt på to søknadsfrister hvert år.

Jordmorforbundet og Tanum garanterer billigst faglitteratur Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Fra sommeren 2014 har vi i Jordmorforbundet NSF inngått avtale med nettbokhandelen Tanum.no om at våre medlemmer får garantert billigst bøker! Tilbudet gjelder for både jordmorstudenter og ordinære medlemmer. Alle våre medlemmer finner rabattkoden her hvis de logger seg inn på Min Side.

utdanning.bmp