Ledig stilling: Jordmor? Arbeidsplasser for jordmødre

Av NSF

Jordmødre i Norge arbeider på kvinneklinikker på sykehus, på fødestuer, på helsestasjoner eller i privat praksis. Her kan du lese mer om hva jordmødre jobber med, og hvordan du kan finne ledige stillinger

De fleste jordmødre er ansatt ved fødeavdelinger på sykehus, på mindre fødestuer, helsestasjoner eller i private foretak/ klinikker. Jordmoryrket åpner også for arbeidsmuligheter innen undervisning, forskning og helseadministrasjon.

Jordmor eller Jordmorstudent? Er du på leting etter ledige stillinger? TIPS til deg!
Legg inn et autosøk på nettsidene til NAV for å hele tiden være oppdatert på ledige jordmorstillinger. Trykk på "stjerne"-tegnet for å abbonere på dette søket, så får du varsel når det legges ut ledig stilling!

 

Du kan også legge inn autosøk på www.finn.no eller i finn-appen, men der ser vi at det ligger færre stillinger enn på NAVs nettsider. På nettsidene eller i appen til Finn kan man også legge inn autosøk. 

Tidsskriftet Sykepleien er et populært sted å lyse ut ledige stillinger. På http://www.sykepleienjobb.no/ kan du også laste opp cv'en din, og legge inn autosøk slik at du får varsling når det er en stilling som matcher dine kvaifikasjoner. 

Sist men slett ikke mist bør du selvsagt følge med argusøyne på utlyste stillinger i din kommune eller i ditt helseforetak. Husk at ikke alle stillinger utlyses eksternt. Altså kan det finnes ledige stillinger hvis du søker på arbeidsstedets interne nettsider. 

Funnet en jobb å søke på?
Les NAVs jobbsøker-tips her!