NSF innfører nedre grense på 500 kr for faktura

Av Pål Kristen Rønnevik, 18.06.2015

Fra 1. juli. Bruk reise-og utleggsfunksjonen for å få refundert utlegg på under 500 kr. Les mer her for å finne ut hva dette betyr for deg.

Hver måned mottar NSF svært mange fakturaer fra ulike leverandører for småinnkjøp (under 500 kroner) som blomster, møtemat, gaver, kaker, etc. Det nye reise- og utleggssystemet muliggjør raskere og enklere behandling av småinnkjøp, i tillegg til at det er en enklere godkjenningsrutine med én godkjenner istedenfor to. Siden hele NSF totalt sett vil spare tid på å gå over til å bruke reise- og utleggsystemet til småinnkjøp, vil NSF fra 1. juli ikke lenger akseptere fakturaer som gjelder innkjøp under 500 kroner. Innkjøp på mindre enn 500 kroner skal betales av den enkelte innkjøper og registreres i det elektroniske reise- og utleggssystemet. Dette kan gjøres svært enkelt ved å

 

1.            Betale for varen eller tjenesten med kort eller kontanter (evnt betal fakturaen)

2.            Ta bilde med Visma Attach- appen eller skanne kvitteringen på en skanner

3.            Registrer utlegget i reise- og utleggsystemet Visma Expense

4.            Beløpet utbetales direkte til din konto

 

Hvis NSF mottar en faktura på under 500 kroner, så vil den som var ansvarlig for innkjøpet bli kontaktet og bedt om å legge ut for fakturaen og få den refundert via reise- og utleggsystemet. Vi ber om forståelse for at vi må innføre denne rutinen.

OBS: Rutinen gjelder også for tillitsvalgte. I disse dager jobbes det med å få på plass tilganger til alle de tillitsvalgte i reise- og utleggssystemet, og vi har et mål om at dette skal være på plass i løpet av juni. Vi kommer tilbake med informasjon når alt er klart

Mer informasjon?

Les brukerveiledningene som er tilgjengelig før du tar i bruk reise- og utleggssystemet. Hvis du har spørsmål og utlegg-og reiser, send en epost til  reiseregninger@nsf.no.