Presentasjon av ny hovedtillitsvalgt ved Kongsberg sykehus

Av Elise Steen, 25.09.2015

Kristina Haugerud overtar som hovedtillitsvalgt ved Kongsberg sykehus, og overtar etter Aina Solberg som går over i avdelingssykepleierstilling. Klikk på overskriften for å lese mer om Kristina.

Kjære alle medlemmer av NSF ved Kongsberg sykehus                        

Jeg heter Kristina Haugerud, 27 år. Ble ferdigutdannet sykepleier i 2012. Har jobbet på medisin 3 på Kongsberg sykehus på heltid siden da. Her har jeg en kollegagjeng rundt meg, som har bidratt til et miljø med mye latter, faglige diskusjoner og ikke minst kollegaer som heier på deg! Tusen takk, for at dere er motivasjon i hverdagen og bidrar til å opprettholde engasjement hos en ung sykepleier. Fra mitt verv som plasstillitsvalgt fra 2014-2015 har jeg deltatt på arealplanlegging for Kongsberg sykehus, basiskurs, arbeidstidskurs, tariffkonferanse gatkurs.

14. september i år ble jeg valgt som ny hovedtillitsvalgt ved Kongsberg sykehus. Vi var to kandidater som stilte til valg, og det kom inn hele 56 stemmer.  Av disse fikk jeg 32 stemmer, med det vil jeg si tusen takk for tilliten. Dette er en stor og viktig oppgave som jeg ser frem til å ta fatt på.  Jeg tar over vervet etter Aina Solberg. Hun har jeg vært heldig å få samarbeide med. Tusen takk for god veiledning og motivasjon. Lykke til i ny jobb som avdelingssykepleier på ortopedisk avdeling ved Kongsberg sykehus. De er heldige som får deg!

Plasstillitsvalgt vervet har bidratt til økt interesse for blant annet «den gode turnus» og lønn. Med et godt samarbeid kan vi være med på å utgjøre en forskjell i vår arbeidshverdag. I en travel hverdag, kan det være utfordrende å bruke tid og ressurser på å bruke stemmen.  Som ny hovedtillitsvalgt ser jeg frem til å være en stemme for medlemmer av NSF ved Kongsberg sykehus. Jeg har som mål å være en synlig og imøtekommende HTV. Som kan bidra til å vedlikeholde eller skape en god arbeidshverdag for deg.  Alle har vi ulike behov, og det finnes ikke et fasitsvar. Jeg har fokus på å være åpen og løsningsorientert.  Gleder meg til å starte opp som HTV 26. Oktober!