Sykepleiernes hus i Buskerud er offisielt åpnet

Av Elise Steen, 02.02.2016

Mandag 1. februar var det offisiell åpning av de nye lokalene til NSF Buskerud, som vi ønsker at skal være Sykepleiernes hus, i Sankt Olavs gate 2 i Drammen. Forbundsleder Eli Gunhild By var tilstede og klippet snor sammen med Fylkesleder, Linda Lavik.

Fra kl 14 var det åpent for medlemmer og marsipankake, kaffe/te og brus stod klart. Lokalene var pyntet med heliumballonger og alle var klare for fest.

Den offisielle åpningen ble innledet ved at NSF Buskeruds eget trommekorps marsjerte inn og spilte flere stykker, inkludert en samba, til glede og begeistring for de fremmøtte. Fylkesleder Linda Lavik tok ordet, og sa litt om NSF Buskeruds historie og hva fylkeskontoret jobber med, og hva slags nye muligheter nye lokaler har gitt oss i forhold til tillitsvalgt og medlemsarbeid. Se vedlegg med presentasjon.

Etter talen delta Linda ut gaver og takket flere som hadde vært involverte i planlegging og gjennomføring av nytt fylkeskontor. Blant annet til familien Fevang som er utleier, interiørarkitekt Laila Vissmark, administrasjonssjef Pål Rønnevik (som også fikk med en hilsen til Bjørn Haugen som ikke kunne være tilstede) og de ansatte på fylkeskontoret.

 

Forbundsleder Eli Gunhild By overtok så ordet, og holdt en flott tale til NSF Buskerud med vekt på hva som er spesielt for Buskerud og sykepleiere som eksperter som en rød tråd gjennom det hele. Hun overrakte to bilder som innflyttingsgave. 

Deretter var det klart for snorklipping som seg hør og bør på en åpning, og det var Linda og Eli Gunhild som gjorde den oppgaven sammen.

 

Det var flere som ønsket å si noen ord, og overrekke blomster og gaver. Blant annet utleier, Fevang, representanter fra Utdanningsforbundet og Politiets fellesforbund i Buskerud, en av de tidligere fylkeslederne i NSF Buskerud, Inger Johanne Flingtorp, med flere. 

Trommekorpset avsluttet samlingen, før det ble servert fingermat, drikke og mer kake. 

Tusen takk til alle som deltok, og som gjorde dette til en festdag. 

Til dere som ikke hadde mulighet til å komme, så stikk innom om dere er i byen. Det er stort sett folk tilstede her kl 8.00-15.30 mandag til fredag.