Engasjer deg i NSF Student

Av NSF Student, 16.11.2016

Ønsker du eller noen av dine medstudenter å engasjere seg i NSF Student? Har dere kanskje lyst til å starte lokallag på skolen deres? Her finner du mer informasjon om hvordan DU kan engasjere deg i NSF Student

LOKALLAG:

Vi har mange lokallag. Her finner du en oversikt.

For å engasjere deg i lokallaget ved ditt studiested ta kontakt med den som står ansvarlig for lokallaget eller på nsfstudent@nsf.no


Dersom det ikke finnes lokallag ved ditt studiested er det mulig å etablere et nytt lokallag. Hvis du lurer på hvordan du kan gjøre det kan du ta kontakt med NSF Student (nsfstudent@nsf.no eller tlf. 02409). Du finner retningslinjer for etablering av lokallag og rutiner for lokallagene her.

 

 

BLI FYLKESREPRESENTANT:

Hvert år velges det nye fylkesrepresentanter, med personlig vararepresentant over hele landet. Vi har som mål å ha fylkesrepresentanter i alle landets fylker. Fylkesrepresentanten og vara velges av og blant studentmedlemmene i fylket. Du kan lese mer i NSF Student sitt valgreglement her.


Som fylkesrepresentant er du et av de viktigste bindeleddene mellom studentmedlemmene i ditt respektive fylke og Norsk Sykepleierforbund. Som fylkesrepresentant er du automatisk en del av delegasjonen fra ditt fylke til NSF Student sitt årsmøte. Vervet varer ett år av gangen, og man sitter fra 1.juni - 1. juni. Fylkesrepresentanten regnes også som et fullverdig medlem i NSFs fylkesstyre i det respektive fylket. Fylkesrepresentanten har et særlig ansvar for å ivareta studentmedlemmenes stemme i fylkesstyrene.

Du vil som fylkesrepresentant få god opplæring og inngående kunnskap om Norsk Sykepleierforbund og organisasjonsarbeid. Det tilbys 3 fylkesrepresentant samlinger per år hvor vi legger vekt på faglig opplæring, og man får også muligheten til å møte andre som engasjerer seg i NSF Student.

Her er det en gylden mulighet til å engasjere seg som student og få være med på mye spennende aktiviteter.

                

 

ÅRSMØTE:

Hvert år i juni arrangeres NSF Student sitt årsmøte. NSF Students årsmøte er det høyeste studentorganet i Norsk Sykepleierforbund.

Årsmøte skal:
- fremme sykepleierstudenters interesser på alle nivåer
- bidra aktivit i forhold til sykepleierstudentenes faglige vekst, lønns- og arbeidssosiale vilkår og identitet til sykepleierfaget
- bidra til å kvalitettssikre utdanningen
- arbeide for å utvilke organisasjonen lokalt og sentralt

For å delta på årsmøtet må du være valgt til skoledelegat, fylkesrepresentant, fylkesrepresentant vara eller sitte i NSF Student sitt studentstyre.

Skoledelegatene velges av og blant studentmedlemmene ved det enkelte studiested. For å lese mer om NSF Student sitt valgreglement trykk her

 

 

 

Hvis du ikke ønsker et verv, men du allikevel sitter på gode ideer på hva NSF Student bør innlemme i sin politikk så vil vi gjerne høre fra deg :-) 

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan engasjere deg ta kontakt med oss på tlf. 02409 eller nsfstudent@nsf.no