GF og fagkonferanse september 2017

Av Jordmorforbundet NSF, 11.01.2017

Sett av 21.- 22. september 2017 til Jordmorforbundets Generalforsamling og fagkonferanse. Jordmorforbundet NSF fyller 50 år og vi gleder oss til å feire med dere på Farris Bad i Larvik. 

Generalforsamlingen holdes 21. september og er åpent kun for medlemmer i Jordmorforbundet NSF. Mer informasjon om GF kommer etter hvert. Fagkonferansen er åpen for ALLE, uavhengig av hvor man er organisert!

FAGKONFERANSE
På fagkonferansen legger vi opp til et flott program med gode pauser. Det blir tid til rekreasjon og hente nye krefter. Tema for årets fagkonferanse er arbeidsglede, positivisme, jordmorfag og jordmorhåndverk. Vårt mål er at du reiser hjem med både faglig påfyll og inspirasjon, men også nye krefter til å ta fatt på jobben og hverdagen med glede.

I anledning 50- årsjubileumet skal vi feire med blant annet musikalske innslag under konferansemiddagen og vår jordmorhistorie fortalt gjennom underholdning. Marit Figenschoug skal gi oss et inspirerende motivasjonsforedrag. Se frem til Jordmorglede, Inspirasjon, Motivasjon, Autonomi, Normalitet, Håndtverk, Nysgjerrighet og Historien! 

GYNZONE WORKSHOP FØR GF

GynZone arrangerer vannfødsel-workshop på Farris Bad dagen før GF, altså 20.september. Påmelding og betaling direkte til GynZone for de som ønsker å delta her. Altså rene "kinderegget" for dere som velger å ta turen til Larvik disse dagene. Les mer om Gynzones workshop her, eller klikk på vedlegget til høyre (nederst hvis du bruker mobil).

BLI MED OG SKAP FREMTIDEN!
Farris Bad er kanskje Nordens vakreste spahotell, beliggende i Larvik med utsikt mot havet. Slike omgivelser bidrar til senkede skuldre og hvilepuls. Dette skal selvfølgelig nytes med et badstu-event, så ta med badedrakt! Les mer om Farris bad på deres nettsider.

Usikker på hvordan du kommer deg hit? SE HER

PÅMELDING VIA DENNE LINKEN!
NB! Påmeldingsfrist for å være garantert hotellrom er 15.juli 2017. Du kan melde deg på etter dette også, men har da ingen garanti for at det finnes overnattingsmuligheter på konferansehotellet. Ta kontakt med Elisabeth (easkreo@online.no) om du har spm ifht dette.

Vi oppfordrer alle medlemmer i NSF til å søke om kurs og konferansestøtte. Du kan søke i perioden 2. mai til 1. august. 

Last ned og heng opp programmet på din arbeidsplass!