Årets sykepleier og Årets sykepleierleder er kåret!

Av Marianne Haagensen Øien, 03.10.2017

Det var to synlig rørte og glade sykepleiere som i dag fikk tildelt æresbenevnelsen "Årets sykepleier" og "Årets sykepleierleder" på NSF Troms konferanse for ledere og tillitsvalgte.

Ann-Sissel Nordgård, som jobber som sykepleier ved Omsorgstjenesten Fastlandet i Tromsø kommune, ble Årets sykepleier i Troms 2017.

I forslagsteksten står det: Ann-Sissel profilerer faget på en god måte, og med sin linge fartstid og gode erfaring som utøvende sykeplier, er hun en trygghavn og klarer å formidle dette med at vi med være klare for å ta imot nye utfordringer i en tjeneste som stadig er i endring. Hun ffronter at vi må være frampå for å lære oss nye prosedyrer og for å mestre stadig endrede krav og slik er hun aktiv i holdningsskapende arbeid. Hun er en god rollemodell for sine kollegaer og også en som evner og stille kritiske spørsmål.(...) Hun er utrolig flink, omtenksom og dyktig sykepleier i utøvende tjeneste og hun har vært tydelig på at det er her hun hører hjemme.

 

 Vi gratulerer Ann-Sissel så mye med en vel fortjent pris!

 

Året Sykepleierleder 2017 i Troms ble Frank Willy Hauboff, Utredningsklinikken UNN.

Han ble foreslått av hele personalgruppen sin og de sier: Frank, den fødte sykepleierleder! Frank er vår helt!

Fra nominasjonsteksten: Frank utøver ledelse av høy kvalitet. Han er en leder som er både tilstede i avdelingen og tilgjengelig for pasientene og oss ansatte; "flokken sin".  Han setter klare mål for sykepleiertjenesten. Han oppnår gode pasientresultater i samarbeid med de ansatte. Han ser den enkeltes potensiale og vi får brukt og utviklet de ulike ressursene vi har. En oppgave som er vanskelig og omfattende for en av oss, kan være mer rett for en annen. Slik blir kvaliteten på sykepleien den best mulige for den enkelte pasient. 

NSF Troms gratulerer!