Sykepleier - en tittel med mange muligheter - fagdag Trondheim

Av Martin Fredheim, 27.10.2017

NSF Student arrangerer fagdag for sykepleierstudenter i Trondheim torsdag 23. november

NSF Student inviterer til fagdag i Trondheim. Vi inviterer sykepleierstudenter til å bli med oss på en dag med spennende og interessante temaer fremført av engasjerte sykepleiere!

PÅMELDING HER!

FOREDRAGSHOLDERE:
- Jan Erik Skjølås, psykiatrisk sykepleier og leder for helse- og overdoseteamet i Trondheim
- Kaja Flatøy, akuttsykepleier og HLR-instruktør 
- Lill Sverresdatter, PhD helsevitenskap og forbundsstyremedlem i NSF
- Bjørn Fougner, sykepleier ved St Olavs hospital
- Tale Maria Krohn Engvik, helsesøster kjent som "helsesista"


Jan Erik Skjølås er psykiatrisk sykepleier og leder for helse- og overdoseteamet i Trondheim. Jan Erik er lidenskapelig opptatt av sykepleieryrkets verdi. Han er ærlig og direkte i sin tale og har mange historier fra sitt arbeid med mennesker i svært vanskelige livssituasjoner.

Kaja Flatøy er akuttsykepleier og HLR-instruktør, Hun jobber i akuttmottaket på St. Olavs Hospital og har mange videreutdannelser og sideprosjekter, hvor hennes grunnutdanning som sykepleier har åpnet mange dører.

Lill Sverresdatter har doktorgrad i helsevitenskap og er ansatt ved UiT og sitter i forbundsstyret i NSF. Hun ønsker blant annet at du som sykepleierstudent og fremtidig sykepleier skal bruke din kunnskap og erfaring i samfunnsdebatten som berører eget yrke. Vi vil gjerne vite hvorfor og hvordan.

 

Bjørn Fougner er sykepleier på St. Olav og har reist ut med Røde Kors til mange kriserammede områder rundt om i verden. Han var blant annet på oppdrag i det mest rammede området i Sierra Leone under Ebolaepidemien i 2014 og vil dele sine erfaringer med oss.

Tale Maria Krohn Engvik er blitt “Norges helsesøster” på Snapchat og i media. Reisen begynte kanskje med avgjørelse om å ta ut permisjon fra helsesøsterkontoret og bruke sin kompetanse som videreutdannet sykepleier i møte med teknologiens nye æra. En ting er i alle fall sikkert: dette vil vi høre mer om! Gjør dere klare for #happymoment!

Vi serverer baguetter og juice til lunsj. Kaffe og te serveres gjennom hele dagen.

PÅMELDING:
Alle som ønsker å delta MÅ melde seg på via denne linken (husk å logge inn for å se skjemaet):
https://www.nsf.no/kurs-og-konferanser/3599124/17093 

DELTAKERBEVIS:
NTNU Trondheim har godkjent denne fagdagen som en dag i praksis. I påmeldingen blir du spurt om du ønsker deltakerbevis. De som har bedt om dette vil få dette på slutten av fagdagen.

PRIS:
- GRATIS for medlemmer av NSF
- 750 kroner for ikke-medlemmer
- Du kan melde deg inn i døra

TRYKK HER FOR Å SE FACEBOOKARRANGEMENTET!