Vårt hjerte banker for deg!

Av Arild Berland, 13.02.2018

 

I morgen er det «Alle hjerters dag» og NSF i vestlandsfylkene vil benytte anledningen til å vise medlemmene og befolkningen forøvrig at våre sykepleierhjerter banker for dem. I Rogaland vil vi vise at vi setter pris på sykepleierne gjennom egen stand på SUS, hjertebuttons og konkurranse på sosiale medier med gilde premier.

Hver dag går tusenvis av sykepleiere på jobb for å hjelpe og tilby sine tjenester til andre mennesker som av ulike grunner har behov for en viktig tjeneste som sykepleierne utfører. Sykepleiere jobber dag og natt, de hjelper barn, unge, voksne og eldre mennesker, og de utfører en svært viktig og nødvendig jobb for samfunnet. Sykepleiernes arbeid har stor betydning for befolkningens helse, kvaliteten på helsetjenesten og brukere og pasienters tilfredshet. 

NSF i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane vil benytte Alle hjerters dag til å vise medlemmene at vi er opptatt av dem, for å vise befolkningen at vi sykepleiere bryr oss, og ikke minst at det er viktig å ta vare på våre sykepleiere

-          I Rogaland vil vi ha en stand ved Stavanger Universitetssykehus hvor vi byr på kaffe og hjertesjokolade for å gjøre dagen litt ekstra hyggelig for ansatte, pasienter og pårørende. Alle fylkets tillitsvalgte vil bære en egen hjertebutton og vi vil kjøre en konkurranse på Facebook og Instagram med mulighet for å vinne bag og førstehjelpsveske, sier kampanjeansvarlige  Line Waldeland og Silje Anfinsen Østrem i NSF Rogaland.

Dermed er oppfordringen gitt – følg med på NSF Rogalands Instagramkonto og Facebook-side i morgen 14.februar.   Kanskje er det ditt hjerte som gjør et ekstra hopp når vinnerne kåres.

Her finner du NSF Rogalands Facbook-side (og er du ikke blant våre nær 3000 følgere allerede er du hjertelig velkommen til å ha fast følge med oss, slik det seg hør og bør på alle hjerters dag..)

https://www.facebook.com/NSFRogaland