Vårt hjerte banker for deg!

I morgen er det «Alle hjerters dag» og NSF i vestlandsfylkene vil benytte anledningen til å vise medlemmene og befolkningen forøvrig at våre sykepleierhjerter banker for dem! I Hordaland vil vi vise at vi setter pris på sykepleierne våre gjennom konkurranse på sosiale medier med flotte premier, og kanskje får noen besøk av NSF Hordaland?

Hver dag går tusenvis av sykepleiere på jobb for å hjelpe og tilby sine tjenester til andre mennesker som av ulike grunner har behov for en viktig tjeneste som sykepleierne utfører. Sykepleiere jobber dag og natt, de hjelper barn, unge, voksne og eldre mennesker, og de utfører en svært viktig og nødvendig jobb for samfunnet. Sykepleiernes arbeid har stor betydning for befolkningens helse, kvaliteten på helsetjenesten og brukere og pasienters tilfredshet. 

NSF i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane vil benytte alle hjerters dag til å vise medlemmene at vi er opptatt av dem, for å vise befolkningen at vi sykepleiere bryr oss, og ikke minst at det er viktig å ta vare på våre sykepleiere

Dermed er oppfordringen gitt – følg med på NSF Hordaland sin instagramkonto og Facebook-side i morgen 14.februar. Kanskje er det ditt hjerte som gjør et ekstra hopp når vinnerne kåres.

Her finner du NSF Hordaland sin Facebook-side (og er du ikke blant våre følgere allerede er du hjertelig velkommen til å ha fast følge med oss, slik det seg hør og bør på alle hjerters dag..)