Medlemsfordeler i Jordmorforbundet NSF

Av Jordmorforbundet NSF, 17.04.2018

Som medlem i Jordmorforbundet NSF får du mange medlemsfordeler svært få organisasjoner kan konkurere imot.

Jordmorforbundet har det beste fagtilbudet for jordmødre!
- Jordmorforbundet og NSF sørget for at vi fikk den første Jordmorboka på norsk, som brukes på jordmorutdanningene i Norge. Den har vi nå revidert og lansert som App, som blir gratis for de som allerede har kjøpt boka.
- Vi arrangerer kurs og konferanser, og flere av dem er gratis for medlemmer. 
- Vi deler ut to millioner til videreutdanning og forskning i året. NSF har bidratt med midler til forskning på jordmorfaget, og gir støtte til de vi mener fortjener det, uavhengig av organisasjonstilhørighet. Både jordmødre i NSF og DNJ har fått økonomiske midler av oss.
- NSF tilbyr våre medlemmer tre millioner til kurs- og konferansestøtte årlig. Det gjør det blant annet mulig for medlemmer å reise på internasjonale jordmorkongresser. 
- NSFs forskerstipend er for jordmødre og sykepleiere i forskerutdanning. NSF kan her bidra med mer enn 100.000 kr for hvert enkelt medlem. 
- Vi kan også tilby våre medlemmer med minimum mastergradskompetanse som arbeider med ulike former for kunnskapsutvikling et skriveseminar på Lesvos i Hellas. NSF dekker mesteparten av utgiftene.  

Klinisk spesialist i jordmorfag
- Jordmødre som er medlem i NSF kan søke om godkjenning som Klinisk spesialist i jordmorfag. NSF har altså en godkjenningsordning for kliniske spesialister også i jordmorfaget. Vårt forbund anerkjenner en systematisk videreutvikling av kompetanse gjennom praksis, veiledning, teoretiske studier og kurs. Godkjenningsordningen er et gratis medlemsgode. For å få godkjenningen må du ha vært medlem i NSF sammenhengende de tre siste årene.

Gode ordinære medlemstilbud
I tillegg til NSFs ordinære og unike medlemsfordeler som forsikringer, lån, fag-fordeler og stipender som du kan lese om HER og alle de andre medlemsfordelene (rabatter, fordelsbutikk, med mer) du kan lese om HER, får du også noen særfordeler av å være med i Jordmorforbundet NSF:

Nyhetsbrev

En gang i måneden mottar du et nyhetsbrev fra oss med nyhetssaker og fagstoff. Husk å oppdatere mailadressen din på "min side".

Håndbok for jordmødre
Håndbok for jordmødre, er en almanakk og et praktisk oppslagsverk for jordmødre og jordmorstudenter som er medlem i Jordmorforbundet NSF. Les mer HER

Faglitteratur til rabbaterte priser
Medlemmer av Jordmorforbundet får bestille jordmorlitteratur til rabbaterte priser hos nettbokhandelen Tanum.no For å finne rabattkoden må du være innlogget med ditt medlemsnummerLes mer HER

Flott navneskilt
Jordmorforbundets medlemmer og studentmedlemmer kan nå bestille seg navneskilt med Jordmorforbundets logo, til sterk rabatterte priser i Gymo sin nettbutikk. Les mer HER