Det lønner seg å være medlem i Jordmorforbundet NSF

Av Jordmorforbundet NSF, 17.04.2018

Jordmorforbundet har det beste fagtilbudet for jordmødre!

 

Jordmorforbundet og NSF sørget for at vi fikk den første Jordmorboka på norsk, som brukes på jordmorutdanningene i Norge. Den har vi nå revidert og lansert som App, som blir gratis for de som allerede har kjøpt boka.

Vi arrangerer gynzonekurs og fagkonferanser, og flere av dem er gratis for medlemmer. 

Vi deler ut millioner til videreutdanning og forskning i året. NSF har bidratt med midler til forskning på jordmorfaget, og gir støtte til de vi mener fortjener det, uavhengig av organisasjonstilhørighet. Både jordmødre i NSF og DNJ har fått økonomiske midler av oss.

NSF tilbyr våre medlemmer mange millioner til kurs- og konferansestøtte årlig. Det gjør det blant annet mulig for medlemmer å reise på internasjonale jordmorkongresser. 

NSFs forskerstipend er for jordmødre og sykepleiere i forskerutdanning. NSF kan her bidra med mer enn 100.000 kr for hvert enkelt medlem. 

Vi kan tilby våre medlemmer med minimum mastergradskompetanse som arbeider med ulike former for kunnskapsutvikling et skriveseminar på Lesvos i Hellas. NSF dekker mesteparten av utgiftene.  

Klinisk spesialist i jordmorfag
- Jordmødre som er medlem i NSF kan søke om godkjenning som Klinisk spesialist i jordmorfag. NSF har altså en godkjenningsordning for kliniske spesialister også i jordmorfaget. Vårt forbund anerkjenner en systematisk videreutvikling av kompetanse gjennom praksis, veiledning, teoretiske studier og kurs. Godkjenningsordningen er et gratis medlemsgode. For å få godkjenningen må du ha vært medlem i NSF sammenhengende de tre siste årene.

Gode ordinære medlemstilbud
I tillegg til NSFs ordinære og unike medlemsfordeler som forsikringer, lån, fag-fordeler og stipender som du kan lese om HER og alle de andre medlemsfordelene (rabatter, fordelsbutikk, med mer) du kan lese om HER, får du også noen særfordeler av å være med i Jordmorforbundet NSF:

Nyhetsbrev

En gang i måneden mottar du et nyhetsbrev fra oss med nyhetssaker og fagstoff. Husk å oppdatere mailadressen din på "min side".


Faglitteratur til rabbaterte priser
Medlemmer av Jordmorforbundet får bestille jordmorlitteratur til rabbatt hos nettbokhandelen Tanum.no For å finne rabattkoden må du være innlogget med ditt medlemsnummerLes mer HER

Flott navneskilt
Jordmorforbundets medlemmer og studentmedlemmer kan nå bestille seg navneskilt med Jordmorforbundets logo, til sterk rabatterte priser i Gymo sin nettbutikk. Les mer HER