Velkommen til Jordmorkonferansen 2018!

Av Hanne Graarud Steien, 24.06.2018

Jordmødre, jordmorstudenter, medlemmer og andre interesserte ønskes hjertelig velkommen til årets nasjonale jordmorkonferanse. Sett av datoen og meld deg på til årets store begivenhet som finner sted i Trondheim 22. oktober 2018. Vi gleder oss til en spennende og lærerik dag i flotte lokaler ved Scandic hotell Nidelven.

Her blir det blant annet spennende innslag fra jordmor Emma Spillane, fra The Breech Birth Network i Storbritannia, som skal undervise oss i fysiologisk setefødsel.

Anne Fjeldberg fra Rikshospitalet kommer for å fortelle om jobben hun har gjort  som jordmor i Bangladesh, der blant annet Rohingyaflyktningene fra Myanmar er samlet i noen av verdens største flyktningleirer.   

Gynekolog og overlege ved Ahus, Torgrim Sørnes, skal holde foredrag om oxytocin – «kjærlighetshormonet» som er viktig både fødsel og i privatlivet.

Vi er også så heldige å få med fødselsfotograf Eva Rose, som kommer og forteller om sin reise i fødebilen landet rundt.

Dette er en gylden mulighet for å fylle på med jordmorkunnskap og inspirasjon, og å dele erfaringer med andre jordmødre og kollegaer fra hele landet. Meld deg gjerne på felles middag kvelden før konferansen. Prisen er meget gunstig og sponses delvis av Jordmorforbundet. Vi ønsker at så mange som mulig kan få anledningen til å komme for faglig og sosialt påfyll.

Vi gleder oss!

https://www.nsf.no/kurs-og-konferanser/3908470/540896