Dato for fagdagen er klar!

Av Tone Moan Nordby, 06.07.2018

NSF Nordland har allerede mottatt flere henvendelser fra medlemmer som lurer på når høstens fagdag finner sted. Det er et godt tegn at mange gleder seg, og vi kan love en super dag! Her finner du mer info:

Fagkonferanse NSF Nordland 2018

NSF Nordland arrangerer gratis fagdag for alle medlemmer hvert år. På fagdagen stiller vi med åpning av fylkesleder Gjertrud Krokaa, flotte foredragsholdere, kulturelle innslag, en liten gave til alle deltakere og stands/ muligheter til å handle profileringsartikler.

I tillegg deles prisen for Årets sykepleier og Årets sykepleierleder i Nordland ut, og alle som har vært medlem i henholdsvis 30 og 50 år mottar gullnål og hedersnål.

Tilsammen bruker dette bli fantastiske dager med faglig og kollegialt påfyll. Årets program er klart, men vi venter på noen siste små avklaringer før vi kan annonsere det. Program og mulighet for påmelding kommer derfor ut i løpet av august.

Men datoen er klar, og den er 1.november! Konferansen finner sted i Stormen kulturhus, Bodø.  Så bare marker i kalenderen og følg med når påmeldingen åpner!

Med vennlig hilsen NSF Nordland