Fortsatt plasser igjen til årets jordmorkonferanse

Av nsf, 05.10.2018

Meld deg på nå og du er sikret plass på jordmorkonferansen i Trondheim 22. oktober! Spre ordet og ta med deg engasjerte kollegaer til årets faglige begivenhet. Det blir felles tre retters middag søndag kveld kl 20.

Dette får du høre mer om på Jordmorforbundets nasjonale jordmorkonferanse:

Emma Spillane underviser i setefødsel

Vår hovedforeleser er jordmor Emma Spillane fra Storbritannia. Hun arbeider i The Breech Birth Network og skal undervise oss i fysiologisk setefødsel.

Anne Fjeldberg er et fyrverkeri av en jordmor som er opptatt av kvinnehelse både nasjonalt og internasjonalt. Hun vil fortelle oss om sitt jordmorarbeid i Bangladesh i en av verdens største flyktningeleirer.

Marit Stene Severinsen engasjerer seg sterkt i flerkulturelt jordmorarbeid. Hennes foredrag vil handle om en trygg fødsel med doula til kvinner med utenlandsk opprinnelse.

Jordmor Torill Wenche S. Vik forteller oss om sitt foregangsarbeid som kommunejordmor med fokus på kvinnehelse og prevensjon hos jordmor.

Gynekolog Torgrim Sørnes foredrag handler om kjærlighetshormonet oxytocin.

Se fullstendig program for presentasjon av alle foredragene på konferansen.

Jordmorforbundet ønsker alle velkommen til å sikre seg jordmorfaglig påfyll. Vi sponser også jordmorstudenter som får gratis kursdag med lunsj. Studenter kan bruke rabattkode nsfjst for gratis dagpakke.

Husk at du kan søke om NSFs Kurs- og konferansestøtte

NSF fordeler årlig 4 millioner kroner til medlemmer som søker støtte til faglig oppdatering. Søk i forkant av denne konferansen som har søknadsfrist 1. oktober, og du kan søke om få inntil 6.000 kroner. Tildeling skjer fem ganger per år og gjelder for arrangementer som skjer de to-tre påfølgende månedene etter søknadsfristen. Jordmorforbundets tillitsvalgte kan også søke sitt fylkeskontor om støtte til å delta på konferansen.

 

Meld deg på her:

https://www.nsf.no/kurs-og-konferanser/3908470/540896

 

Vi gleder oss og håper vi ser deg i Trondheim i høst!