FSU søker kandidater til styret.

Av Margrete Ronge, 19.02.2019

Ved årets GF er det valg av nytt styre. Valgkomiteen trenger hjelp til å finne kandidater. Ønsker du å stille til valg eller kjenner noen som er aktuelle. Her finner dere mer informasjon.  

 

Årets FSU- valg 2019

Under årets FSU konferanse i Bodø den 5-6 september 2019 er det Generalforsamling, med nytt valg av styre.

Generalforsamlingen er for alle medlemmer av FSU. FSU deltagere/medlemmer under konferansen er velkommen til å delta. Det å sitte i styret er et svært lærerikt verv, med mulighet til nettverksbygging og faglige oppdateringer. Styret jobber med aktuelle saker innen det urologiske fagfeltet, er representert i forbindelse med urologiske fagkonferanser, og er engasjert med egne årlige FSU konferanser.

Valgkomiteen vil fremover mot høsten 2019 jobbe med å skaffe nye kandidater til styret. Valgkomiteen vil ta kontakt med dere medlemmer og etterspørre interessen for å stille til valg. Er du en av dem? Om du allerede nå vet at du kunne tenke deg å stille til valg i FSU-styret, ta kontakt med valgkomiteen, du vil ikke angre!!! Eller hvis du har tips om noen som du kjenner som kunne tenke seg til å stille, ta kontakt med Valgkomiteen

Kerstin Olaussen  kjerstin.olaussen@stolav.no

Sidsel Alvheim  Dubrefjord  sidseldub@hotmail.com

For mer informasjon, se FSU sin hjemmeside.

Mvh

FSU-styret