Bli med tett på - gratis fagkonferanse!

Av Arild Berland, 12.03.2019

NSF Rogaland inviterer sine medlemmer til gratis fagkonferanse på Radisson Blu Atlantic mandag 13. mai. Konferansen har tittelen "Tett på" og byr på et program som spenner fra etikk til seksuell helse og åpen dag på lukka avdeling.

Den 12. mai er den internasjonale sykepleierdagen. Det er en søndag, og NSF Rogaland har valgt å markere dagen mandag 13. mai.   Dette er et gratis arrangement for våre medlemmer i Rogaland fylke - deltakeravgift og lunsj dekkes av NSF Rogaland. Reiseutgifter må du dekke selv.

Terje Årsvoll Olsen fra Rådet for sykepleieetikk innleder med  foredraget "Etisk refleksjon - får vi det til i hverdagen?" Deretter er det duket for spesialistene i sexologisk rådgivning Randi Gjessing og Tore Borg som har kalt sitt foredrag for "Seksuell helse, noe sykepleiere skal forholde seg til?".

Etter en bedre (gratis!) lunsj vil Øyvind Andersen og Gûnther Theiss fra Bypresten i Sandnes inviteres oss med i "Etiske dilemma i møte med rusavhengige" før dagen avrundes med foredraget "Åpen dag på lukka avdeling" av Linda Øye (Fra offer til kriger) med musikalsk tonefølge.

Her finner du fullstendig program for konferansen.

Tid: 13. mai 2019 kl. 09.00-15.00 - registrering fra kl. 08.30 Sted: Radisson Blu Atlantic Hotel, Olav V's gate 3, 4005 Stavanger

Du kan melde deg på via denne linken:
https://www.nsf.no/kurs-og-konferanser/4321155/12560

Du må være innlogget for å få frem påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsfrist: 05.05.2019

Avmelding etter påmeldingsfristen eller manglende oppmøte medfører no-show avgift på kr 630,- Gi snarlig tilbakemelding dersom du blir forhindret i å delta.

Norsk Sykepleierforbund er medlem av Akademisk Studieforbund