Foredragsholdere på Sykepleierdagen!

Av Guro Strugstad Jenssen, 25.04.2019

Vi har mange spennende foredragsholdere på årets Sykepleierdag på Stiklestad 14.mai. Her kan du lese mer om dem.

Meld deg på konferansen her.

 

Elisabeth Sveen Kjølsrud:

                       

Leder i Rådet for sykepleieetikk. Pendler mellom Grimstad og Oslo.

Tidligere: psykiatrisk sykepleier, jobbet som rådgiver for fylkeslegen, jobbet som journalist, jobbet i radio med helseprogrammer.

Vært leder Lokalmedisinske tjenester i Setesdal.

Forsket i ti år på «organisering, ledelse og profesjonsetikk» i henholdsvis kommuner og i helseforetak.

 

 

Torbjørn Solberg:

 

Torbjørn Solberg er medlem av Forbundstyret i NSF siden 2015. Han er varamedlem til NSFs arbeidsutvalg, og har vært hovedtillitsvalgt i Trondheim Kommune for NSF siden 2012. Torbjørn har hatt en rekke lederjobber i organisasjoner og kommuner, er tidligere enhetsleder i Trondheim, og er nytilsatt seniorrådgiver for Fylkesmannen i Trøndelag. Torbjørn er kronisk opptatt av arbeidstid som fagpolitisk innsatsområde i Norsk Sykepleierforbund, og mener at det meste innen vår virksomhet i dag relaterer seg til politiske verdivalg.

 

Øyvind Nordbø:

 

Øyvind Nordbø er kreftsykepleier og kandidat i sykepleievitenskap fra UiO. Tidligere arbeidserfaring som sykepleier og leder fra Radiumhospitalet og i Kreftforeningen.

De siste 15 årene spesialrådgiver i NSF innenfor områdene ledelse, organisering, pasientsikkerhet og kvalitet.

 

Dora Thorhallsdottir:

 

Dora Thorhallsdottir grunnla EQ Institute i 2006, og arbeider som foredragsholder, relasjonsterapeut og lærer på skolen som hun også driver. Hun har utdanning som familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer), og er fra før utdannet allmennlærer og journalist med mastergrad i kommunikasjon fra England.

Dora Thorhallsdottir har også jobbet fire år som standup-komiker, noe hun har returnert til ved å sette opp det kritikerroste showet ”Det var ikke sånn det skulle bli” på Latter, Aker Brygge. Showet har gått for fulle hus siden premiere 19. september 2013, med bl.a Norgesturnè høsten 2014. Dora ble også nominert som årets stand-up komiker for Komiprisen på NRK i 2014. Dora Thorhallsdottir foredrag tar derfor ofte utgangspunkt i humor.

Dora Thorhallsdottir holder inspirerende og underholdende foredrag, og gir deg konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre.