ExtraStiftelsen; søk midler til helseprosjekter og utviklingsprosjekter (FoU) gjennom LUB

Av Helene Normann Furnes, 21.06.2019

Nå har ExtraStiftelsen lyst ut en ny pott med midler til helseprosjekter og til prosjekter som går inn i den nye ordning deres, kalt Utvikling. Formålet med denne nye ordningen er å støtte tidsavgrensede forsknings- og utviklingsprosjekter. Ordningen har også en helt ny måte å søke midler på: 15. september er det frist for en kortfattet skissesøknad, de beste skissesøknadene inviteres deretter til å levere full søknad, med frist 15. desember. Mer informasjon fra ExtraStiftelsen finner du her

Har du en prosjektidé knyttet til LUBs arbeidsområder innenfor en av disse ordningene, er du velkommen til å du søke midler!

Tidligere har LUB i samarbeid med eksterne fagpersoner blant annet fått midler til å produsere Sorgpodden – en podkast-serie om sorg , arrangere familiesamling og lage informasjonsfilmer om sorg og arbeidsliv, vi har også lansert boka Å endres gjennom smerte - for å nevne noen av de mange spennende prosjektene vi har fått støtte til gjennom helseordningen.

Send et kortfattet sammendrag om prosjektet til vilde@lub.no i god tid før fristen 15. september.

Ta gjerne kontakt om du har en idé du ønsker å drøfte eller om du har spørsmål knyttet til søknadsprosessen. God sommer!