Mangfoldet feires i Oslo Pride 19.-22. juni

Av NSF

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Bli med NSF på festival hvor alle får være akkurat den man er.

NSF Oslo og trommekorpset har bidratt i feiringen av Pride i flere år. I år igjen feirer NSF Oslo med egen stand for NSF Oslo i Pride park 19.-22. juni.

 

På standen ønsker vi å komme i kontakt med folk for å høre om deres opplevelse i møte med helsetjenestene. Medlemmer som stikker innom standen vil få en liten overraskelse og mulighet til å dele sin historie.

Vi ønsker frivillige som har lyst til å stå på stand. Ta kontakt med nestleder i NSF Oslo Bård Eirik Ruud baaruu@ous-hf.no eller mobil: 930 39 049 for å melde din interesse.

Tradisjonen tro, fyrer vi lørdag 22. juni fyrer vi av med parade gjennom Oslos gater for å feire mangfold og fellesskap. Kom innom NSF-standen i Pride park senest fredag 21. juni og få NSFs eksklusive Pride-T-skjorte.

Før paraden inviterer Unio til felles Pridefrokost kl 10.00 i Utdanningsforbundets lokaler i Hausmansgate 17. Meld deg på via denne linken:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KKvri3NKYEGJ17oqo0WyvYXDpZamGrhAre1U5DOYYlBUNkUwMjVQUTlQWTI2Q0tLOEoxQ1JHWVdMQS4u