Nye læreplaner= nye muligheter?

Av Vigdis Haugan, 13.06.2019

Fagkonferansen 23.-24.mars 2020 vil ta for seg sentrale begreper i de nye læreplanene som teknologi, folkehelse, menneskeverd, motivasjon, egnethet samt identitet og kulturelt mangfold.

Dyktige foredragsholdere vil ta for seg sentrale begreper i de nye læreplanene som teknologi, folkehelse, menneskeverd, motivasjon, egnethet samt identitet og kulturelt mangfold. I tillegg blir det fokus på de nye læreplanene for helse- og oppvekstfag, og videreutdanning for fagarbeidere. 

Evalueringene fra fagkonferansen 2019 er bakgrunnen for at Farris Bad i Larvik er valgt som konferansehotell. Dit er det enkelt å komme med fly til Torp Lufthavn Sandefjord eller Oslo Lufthavn Gardermoen, og derfra med tog til Larvik Jernbanestasjon som er 500 meter fra hotellet. På grunn av ulike momssatser er konferansemiddagen egen post i påmeldingen, og tilbakemeldingene fra forrige konferanse viser at dette er en viktig arena for nettverksbygging.

 

Påmeldingsskjema til fagkonferansen finner du her

Det er rabatt for tidlig påmelding, og for medlemmer av faggruppen NSF-VGO. Medlemmer av NSF kan søke kursstøtte både fra sitt fylkeskontor og sentralt.

 

Velkommen til fagkonferanse!