Meld fra hvor du er!

Av Arild Berland, 23.07.2019

Er du utdannet i vår og skal begynne i din første jobb hos ny arbeidsgiver? Ønsker du trekk i kontingent over lønnen? Har du flyttet etter endt skolegang og fått ny adresse? Skal du begynne på videreutdanning til høsten og er ute av fast arbeid? Har du endret etternavn? Husk å melde endringer til NSF!

Trodde du at NSF automatisk fikk beskjed når det har skjedd endringer i arbeidsforholdet eller kontaktinformasjonen din?  Det gjør vi ikke.

Har du skiftet arbeidsgiver?
Korrekte medlemsopplysninger sikrer at du er på rett medlemsliste og ikke går glipp av viktig informasjon fra din tillitsvalgte om aktuelle saker som angår din arbeidsplass.  Oppdatert medlemsinformasjon er også avgjørende ved lokale forhandlinger (slik at du ikke blir utelatt) og konfliktberedskap.

Arbeidsgiverforhold endrer du enkelt på "Min side" på nsf.no, men ønsker du at kontingenten trekkes av lønnen din må du kontakte medlemstjenster på tlf. 99402409 (tast 1 for medlemstjenester)

Har du skiftet navn?
Sommeren er høyssesong for bryllup, og for noen innebærer det bytte av etternavn. Det er vel også slik at noen mener at antall skilsmisser er høyest etter ferien - noe som også kan innebære skifte av etternavn... 

Oppdatering av navn gjøres enkelt på "Min side" på nsf.no

Har du flyttet?
Sommeren er også tid for flytting til nye adresser. Avgangsstudenter flytter fra hybel og hjem, andre får seg nye krypinn i forbindelse med studier eller ny jobb.  NSF Rogaland bruker medlemsopplysningene bl.a i forbindelse med utsending av NSF Lokalen - og har du ikke oppdatert din adresse kan du gå glipp av mye viktig og kjekt lesestoff - samtidig som vi unngår den miljøbelastningen det er å få bladet i retur til oss p.g.a ukjent adresse.

Adresse endrer du enkelt på "Min side" på nsf.no

Har du gått opp eller ned i stilling?
Stillingsstørrelse og lønn kan ha betydning for at du betaler rett kontingent.

Du kan enkelt endre din stillinstørrelse på "Min side" på nsf.no

Skal du ha ulønnet permisjon - eller er du tilbake i lønnet arbeid etter endt permisjon?Også  dette er informasjon som er avgjørende for beregning av rett kontingent.
Oppdatering gjøres enkelt på "Min side" på nsf.no

Er du blitt pensjonist eller ufør og ute av lønnet arbeid?
Da kan du melde også denne endringen via "Min side" på nsf.no. Samtidig vil vi gjerne ha deg som medlem i NSF Rogalands pensjonistforum (helt gratis!) - og for å bli registert som medlem der må du ringe medlemstjenster på telefon 99402409 (tast 1) og si at du vil bli medlem i vårt flotte pensjonistforum.

Slik går du frem for å oppdatere den informasjonen NSF har om deg
Dette gjøres enklest ved å gå inn på www.nsf.no  og logge deg inn på "Min side" (oppe til høyre på hovedsiden) ved hjelp av medlemsnummer og passord. Har du ikke passord fra før får du det tilsendt ved førstegangs pålogging.   Du kan også melde endringer på telefon 99402409.

OPPDATER DINE MEDLEMSOPPLYSNINGER I DAG!