NSF Aust-Agder på Arendalsuka

Av Anne Hansen Vartdal, 09.08.2019

Neste uke arrangeres Arendalsuka. En uke full av spennede foredrag, debatter, politikk og kultur!  NSF Aust-Agder og lokale faggrupper er å finne på stand på Sam Eydes plass midt i byen.

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta en tur inn til Arendal sentrum i løpet av Arendalsuka som arrangeres fra 12.-16.august. NSF treffer du på stand hele uka. Der vil vi presentere mangfoldet i sykepleiefaget, prate med publikum, politikere og interesseorganisasjoner.

Vi erfarer at mange er interesserte i å ta en prat. Spesielt gøy er det at så mange ungdommer er nysgjerrige på hva sykepleiere gjør, på faget og valgmuligheter i yrket. Med stor sykepleiemangel og rekrutteringsutfordringer, mener vi at vi, med så mange dyktige og positive sykepleiere på stand, gjør et samfunnbidrag med å snakke positivt om å være sykepleier, gjøre yrket vårt attraltivt og kjent!

Strand Kafè, innerst på Tyholmen, er også i år Unio og NSF sin arrangementsarena. Her har flere Unio forbund arrangement gjennom uka. I tillegg deltar forbundsledelsen på flere debatter som andre arrangerer.

Merk dere NSF Frokostmøte tirlsdag 13. aug kl. 08. "Ingen går i fakkeltog for pleie- og omsorg" ! Frokost serveres fra kl.7:30! 

 

Vi anbefaler at du tar en kikk på det offisielle programmet. Det er lett "å gå seg vill", men lurt å sjekke grundig den dagen du har tenkt deg inn. Hele uka er som en festival - en drar fra det ene arrangementet til det andre- viktig å orientere seg og vite hvor neste arrangement er.

For å gjøre det litt lettere legger vi ved link til Unio sine arrangementer.

https://www.unio.no/2019/07/04/unio-inviterer-til-topp-duell-i-arendalsuka/