NSF FGDs Landskonferanse 2020 utsatt til april 2021

Av Katrine Linnom Pedersen, 13.03.2020

Det er med stor beklagelse at NSFs faggruppe i geriatri og demens på grunn av nåværende situasjon med et eskalerende utbrudd av koronavirus velger å utsette vår konferanse i Trondheim til neste år. Vi ber om forståelse for dette. Dere som er påmeldte vil få eller har allerede fått tilsendt en mail med informasjon. Vi satser på at alle deltakere ønsker å komme til vår konferanse i 2021.

 

 

Alderdommen vil gradvis redusere reservekapasiteten i organene og den eldre er ekstra utsatt ved akutt sykdom. Samtidig kan symptomene være utydelige og annerledes.
Det viktig å skille mellom akutt sykdom og vanlige aldersforandringer.
Dette krever økt kunnskap og forståelse. Temaet til landskonferansen vår i 2020 er "Den akutt syke eldre- hvilken rolle har sykepleieren?»

I programmet vil forskjellige fordragholdre forsøke å belyst dette temaet. Vi har fått med oss flotte fordragsholdere både fra lokalt i Trondheim som Ingunn Saltvedt som skal ha innlegg om akutt geriatri/ortogeriatri og foredragholdere fra andre steder i landet som Guro Brustad som holder innlegg om Akutt geriatriens 10 bud. Se vedlagt program for mer informasjon.

Minner om at alle medlemmer av NSF har mulighet til å søke NSF om midler til å delta på kurs, mer informasjon finner man på NSF.no siden sider.

 

Påmelding gjøres via link i vedlagt program.