AVLYST - Spennende konferanse for sykepleierledere i Rogaland

Av Arild Berland, 10.02.2020

Er du sykepleierleder og NSF-medlem bør du krysse av for 17. mars i kalenderen din. Da inviterer NSF Rogaland i samarbeid med lokal faggruppe for sykepleierledere til heldagskonferanse med to svært aktuelle foredrag.

Konferansen - som er gratis for ledere som er NSF-medlemmer - arrangeres i aulaen ved Arkeologisk museum i Stavanger.

Før lunsj er temaet "Helsefremmende arbeidsplasser" og foredragsholder er Anne Gerd Samuelsen.

Samuelsen har bakgrunn som sykepleier, psykiatrisk sykepleier, helsesykepleier, livsstyrketrener, konfliktmekler m.m., samt flere år med lederutdanning fra BI. Med hovedfag i helsefag fra UiO, utdannelse som MBSR og MBCT-instruktør og bred erfaring med helsefremmende arbeid holder Samuelsen engasjerende foredrag hun har fått utmerkelser for.

Etter lunsj er det duket for Anders Dysvik og foredraget "Hvordan få det beste frem i våre ansatte".

Anders Dysvik er en forsker og professor ved BI som gjennom foredrag gir virksomheter nye perspektiver på HR, ledelse og innovasjon.

Dysvik er professor på Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Han underviser i dag på master of science- og bachelorprogrammer, og er også involvert i forskningsprosjekter med norske og internasjonale organisasjoner. Med 7 års ledererfaring fra Luftforsvaret og som en aktivt publiserende forsker med en rekke publikasjoner i A- rangerte internasjonale tidsskrifter, er han en populær foredragsholder og rådgiver for bedrifter og organisasjoner. 

Meld deg på i dag
via denne linken: (NB: Du må være pålogget nsf.no med medlemsnummer og passord for at påmeldingsskjemaet skal komme til syne)

https://www.nsf.no/kurs-og-konferanser/4801280/12560