NSFFNS

Av Ragnhild Kristiansen, 11.03.2020

Vårkurs 2020 avlyst.

Til våre medlemmer, kursdeltagere.

Styret i NSFs faggruppe for nyresykepleiere vil med dette informere alle om at vår planlagte konferanse 21-22 april 2020 ved MEET Ullevål stadion avlysast på grunn av Covid-19 pandemien som er venta. 

Dette i tråd med både skjerpa krav fra Oslo kommune ( gitt i forskrift av 11.mars 2020 om forebygging av koronasmitte i forbindelse med arrangement og folkeansamlinger i Oslo kommune) samt NSF sitt pålegg om å avlyse alle kurs og konferanser i regi av faggrupper og fylkeskontor.

Vi melder av alle deltakere og kursavgift / beløpet du har innbetalt vil etterhvert bli refundert av NSF sin økonomiavdeling. 

Hotellrom på Thon Hotel Ullevaal, som er bestilt ved NSFs ref.nummer 210420NSF,  MÅ kvar enkelt av dykk fritt avbestille inntil 30 dager før 21.04.20. Bruk e-postadressen ullevaal.booking@olavthon.no  eller telefonnummer 22028000. Avbestilling og refusjon av fly/ buss/ tog billett må dere også ta hånd om, eventuelt i samarbeid med dykkar forsikringsselskap eller foretak. 

 

Som leiar for ein flott faggruppe er eg  lei meg for at vi må gjere dette. Håper for forståing av avgjerda. Vi håper å sette opp programmet til neste vår !

For styret i NSFFNS

Kai-Gunnar Lillefosse, leiar.

epost: leder.nyresykepleiere@outlook.com