Annonsering av fylkesrepresentantene for 2020-2021

Av Trine Håvardsen Skaar, 04.05.2020

Valgresultatene for NSF Students fylkesrepresentanter 2020-2021 er klare!

Endelig kan vi gledelig presentere hvem som skal være fylkesrepresentantene for NSF Student i 2020-2021. Vi gratulerer så mye til de nye representantene og gleder oss til å samarbeide med dere fremover!

 

Fylkesrepresentantene er lokale tillitsvalgte som sitter som fullverdige medlemmer i alle fylkesstyrer rundt om i landet. Det betyr at de er sykepleierstudentenes stemme inn til fylket og skal representere studentene frem til mai 2021. Du ser full liste i boksen på høyre side.

 

Dessverre ble valgperioden i år i stor grad påvirket av koronapandemien som rammet Norge i mars. Det betyr at vi fremdeles mangler enkelte kandidater. Vi håper derfor at det er noen der ute som kunne tenke seg å bli med NSF Student i kampen for sykepleierstudenters rettigheter! Vi jobber både for å forbedre utdanningen, men også deres vilkår som studenter.

 

Dersom du ønsker å stille til dette vervet, der du ser det er ledig, send oss en mail på nsfstudent@nsf.no

Du kan også sende oss en mail om du ønsker mer informasjon om vervet.

 

Årsmøtet 2020

NSF Student holder normalt sett sitt årsmøte i juni hvert år. Grunnet koronapandemien har årsmøtet blitt utsatt på ubestemt tid. NSF har i tillegg vedtatt å avlyse/utsette alle arrangement ut juni 2020, dermed rammes også årsmøtet vårt.

Fredag 8. mai skal forbundsstyret i NSF bestemme hvordan NSF Students årsmøte 2020 skal foregå, etter innstilling fra studentstyret. Delegater til årsmøtet vil derfor bli publisert mandag 11. mai. Også valget av delegater ble påvirket av koronapandemien, og vi mangler derfor delegater til årsmøtet. Dersom du vil være med å bestemme hvordan NSF Student skal jobbe året fremover, bli med!

Send en mail til nsfstudent@nsf.no om du kunne tenke deg å være med på dette! Mer informasjon kommer mandag 11. mai om både gjennomføring og supplering av delegater.