Bli med på NSF Students digitale årsmøte!

Av Trine Håvardsen Skaar, 11.05.2020

Vårt ordinære årsmøte har blitt avlyst, men vi kjører det digitalt istedenfor!

Endelig! Kan vi annonsere at NSF Students årsmøte 2020 vil bli gjennomført, men det vil bli gjennomført digitalt! Vi har lenge hatt lyst til å dele denne nyheten med dere og er glade for at vi endelig er i gang.

 

Vårt digitale årsmøte vil finne sted 19. – 20. juni 2020.

Du vil få tilgang til et digitalt møtesystem, hvor vi både kan se og høre hverandre. I tillegg til at du her får mulighet til å bli hørt og stemme på hvem du ønsker skal lede NSF Student det neste året!

 

Dessverre ble valgperioden i år svært påvirket av koronasituasjonen, som gjør at vi nå mangler flere delegater til årsmøtet. Det gjør at studentstyret nå kan supplere inn der vi mangler delegater. Du finner en liste over delegatplasser på høyre side, i den grå boksen.

Er du lei av å ytre meninger, men ikke bli hørt?

Ønsker du gode diskusjoner? Se virkning av studentmeninger?

Still til som skoledelegat i ved NSF Students digitale årsmøte 2020!

 

Årsmøtet 2020 skal velge leder, nestleder og studentstyret for 2020-2021. I tillegg skal det velges fem medlemmer til NSF Students nominasjonskomité. Under vil du få mer informasjon om de ulike vervene. Disse vervene kan også du som sykepleierstudent og medlem stille til! Ved å stille til studentstyret viser du at du vil gjøre noe, du vil være med å påvirke utdanningen slik at den blir bedre for alle!

Her kan du lese mer om alle de ulike vervene.

 

Frist for å melde seg som skoledelegat til supplering er 28. mai 2020.

For å melde deg sender du en mail til nsfstudent@nsf.no med emnefeltet «Skoledelegat *ditt studiested*».