NSF Lokalen tilbake i ny drakt

Av Arild Berland, 18.06.2020

Mange NSF-medlemmer i Rogaland var skuffet når det i fjor høst ble klart at medlemstidsskriftet NSF Lokalen ikke lenger ville finne veien til en postkasse nær dem. I disse dager kan de glede seg over at de igjen vil motta tidsskriftet – denne gangen i en innboks nær dem.  

Digiblad
Det var i oktober at NSF Rogaland kunngjorde at NSF Lokalen hadde gitt ut sin siste papirutgave, 35 år etter at tidsskriftet så dagens lys. Forsvarlig økonomibruk, miljøhensyn og nye informasjonsplattformer tilsa at også NSF Rogaland måtte tenke nytt. Så det gjorde fylkesstyret.

-          Vi fikk mange tilbakemeldinger fra medlemmer som ble skuffet når bladet ikke lenger skulle komme i postkassen. For mange var NSF Lokalen den viktigste kilden til informasjon om hva som rørte seg i sykepleier-Rogaland – og om ulike arrangementer som kunne være av interesse for dem.  Det at NSF Lokalen hadde artikler som gikk mer i dybden enn hva vi ofte ser på sosiale medier ble også verdsatt, sier fylkesleder i NSF Rogaland Nina Horpestad-

Fylkesstyret vedtok å vurdere andre måter å utgi bladet på, og løsningen ble et såkalt Digiblad.

-          Digiblad er enkelt og greit en elektronisk utgave av publikasjoner. I stedet for å bla i et fysisk blad, blar du fra side til side i bladet du får tilsendt i innboksen din. Vi beholder layout og faste artikler og spalter – ja, bladet er som våre medlemmer kjenner det, bare at de nå leser det på telefon, datamaskin eller ipad. Vi får samme kvalitet til en brøkdel av prisen – og distribusjonen er både miljøvennlig og kostnadsfri, fastslår fylkeslederen.

Sjekk at du har rett e-post
En forutsetning for å motta bladet er at du har ført opp e-postadressen din på «Min side» på nsf.no.

-          Dette er en glimrende anledning til å sjekke at du står oppført med rett e-postadresse. Vi er mange som bytter leverandør av internett-tjenester med ujevne mellomrom – og om du ikke har oppdatert eventuell ny adresse på «Min side» vil du som medlem ikke få relevant informasjon fra NSF som sendes ut som e-post. Både NSF Lokalen, nyhetsbrev og informasjon om lokale forhandlinger er eksempler på informasjon som sendes ut i e-post, avslutter Horpestad.

NSF Lokalen blir sendt ut til alle NSF-medlemmer før helgen. Om du ikke mottar det, sjekk e-postadressen din på «Min side» eller ring medlemstjenester på telefon 994 02409 eller via NSFs tjenesteportal på denne lenken: Her kan du melde endring i kontaktinformasjon (NB: Du må være innlogget nsf.no med medlemsnummer og passord for at skjemaet skal komme til syne)