NSF i møte med Nikolai Astrup og Unio om bærekraftsmålene

Av NSF, 22.06.2020

Forbundsleder Lill Sverresdatter Larsen m.fl. deltok i møte med Unio og Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup på mandag for å diskutere regjeringens handlingsplan om bærekraftsmålene.

Med seg på det digitale møtet med Astrup hadde Unio-lederen, Ragnhild Lied, med seg nestleder Terje Skyvulstad i Utdanningsforbundet, forbundsleder Lill Sverresdatter Larsen i Norsk Sykepleierforbund, forbundsleder Guro Lind i Forskerforbundet, administrerende direktør Hege-Merethe Bengtsson i Det Norske Maskinistforbund og forbundsleder Nils Erik Ness i Norsk Ergoterapeutforbund.

– Vi er veldig glade for at regjeringen har starta arbeidet med en handlingsplan. Bærekraftsmålene skaper engasjement og trigger endringsiveren hos våre medlemmer, sa Lied.

Den beste måten å få Unio og Unio sine forbund med på reisa, går gjennom aktiv involvering av profesjonene og systematisk bruk av partssamarbeidet, understreker hun.

Hun avsluttet med at hun venter at handlingsplanen vil gi klare føringer på hva regjeringen meiner partssamarbeidet skal bidra til.

Les hele saken på Unio sine nettsider her.