Sommerferien på fylkeskontorene i Viken

Av Elin Lundby, 24.06.2020

Vi er til stede for medlemmer og tillitsvalgte gjennom hele sommeren.  Er det ingen på ditt fylkeskontor så vil du bli satt over til et annet fylkeskontor i Viken. Du kan også selv finne informasjon om det du lurer på våre nettsider, www.nsf.no

Sjekk gjerne ut ofte stilte spørsmål https://www.nsf.no/om-nsf/ofte-stilte-sporsmaal?q=*  for å se om du finner svar der eller våre temasider om korona https://www.nsf.no/korona/artikkelliste/1788254?intcid=forside:karusell:Koronaepidemien%2C%20informasjon%20og%20sp%C3%B8rsm%C3%A5l%20 om det gjelder spørsmål vedrørende koronasituasjonen og arbeidsvilkår og rettigheter.

 

Disse treffer du om du har behov for å snakke med oss i sommer:

Uke 27

Østfold – Joakim

Akershus – Lone, Grete, Gunn Marit og Ragnhild

Buskerud – Elise, Line og Trude

Uke 28

Østfold – Joakim

Buskerud – Elise

Uke 29

Buskerud – Elise

Uke 30

Akershus – Gunn Marit

Uke 31

Akershus – Elin

Østfold – Siw

Uke 32

Østfold – Siw og Eva

Akershus – Elin

Buskerud – Trude og Linda

 

Vi samarbeider også med fylkeskontorene i Innlandet (Oppland og Hedmark) så om du treffer noen av våre flotte kolleger der så er du i gode hender.

 

Fra uke 33 er de fleste tilbake fra ferie og alle fylkeskontor driver som vanlig.

 

Om du har saker du ønsker svar på kan du sende epost til ditt fylkeskontor eller bruke kontaktskjema på som du finner på www.nsf.no. Epostadressen til fylkeskontorene: ostfold@nsf.no, buskerud@nsf.no og akershus@nsf.no

 

Vi ønsker alle medlemmer og tillitsvalgte en god sommer. Vask hender, nys i albuen og hold avstand så blir det en fin sommer og høst.