Bli med på loddtrekning om et opphold på sykepleierhytta Blaaskjæl i august!

Av Anne Hansen Vartdal, 24.06.2020

Fylkesstyret i Aust-Agder har leid Blaaskjæl, sykepleiernes hytta på Tromøya, i uke 33. Vi skulle ta imot gjester til Arendalsuka.

Når nå Arendalsuka er avlyst i år, så ønsker vi at muligheten for opphold isteden blir gitt til medlemmene våre i gamle Aust-Agder. 

Når nå Arendalsuka ikke blir noe av i år, så ønsker vi at muligheten for opphold isteden blir gitt til medlemmene våre. Om du reiser alene, tar med deg familien, en vennegjeng eller kollega, det velger du selv! Hytta har 8 sengeplasser fordelt på tre soverom.

Til dere som ikke allerede har vært på hytta ute på Bjelland på Tromøya, så har dere noe til gode! Hytta ligger midt i Raet Nasjonalpark, ute ved havet. Den har flotte bade, fiske og turmuligheter. Flott område for sykkel-, kajakk -og fotturer. 

Hytta ble gitt til sykepleierne i Arendal i 1924, for at de skulle ha et sted for rekreasjon og hvile. Fortsatt innbyr Blaaskjæl til dette, en pause i hverdagen i gode omgivelser.

Fylkesstyret gjør denne loddtrekningen kjent via nyhetsbrevet og hjemmesidene våre.

Fylkesstyret har bestemt at uken deles i to.

  1. Søndag 9. – torsdag 13.august
  2. Torsdag 13.- søndag 16.august

Nøkkel til hytta hentes og leveres i resepsjonen ved sykehuset i Arendal. Den hentes tidligst kl. 16 ankomstdag og skal leveres samme sted senest kl. 16 avreisedag.

Du kan lese mer om hytta her:

 https://www.nsf.no/vis-artikkel/650553/12610/Blaaskjaelhytta-paa-Tromoy---en-perle-midt-i-Raet-Nasjonalpark

Fram til 30.juni har vi «utlodningen» gående. Du sikrer et lodd ved å maile til

Fylkesleder, Anne, fra i dag t.o.m. 30.juni. Vi trekker vinner 1.juli.

Send mail og du er med i trekningen: anne.hansen.vartdal@nsf.no