Ny generalsekretær på plass i NSF

Av NSF, 25.06.2012

Mandag 25. juni var Norsk Sykepleierforbunds (NSF) nye generalsekretær på plass. Olaug Flø Brekke (53) kommer til forbundet fra stillingen som rådmann i Ålesund kommune.

Olaug Flø Brekke er sykepleier og har tidligere vært fylkesdirektør i NAV Møre og Romsdal. Før det har hun hatt stillinger som distriktssjef og regiondirektør ved Arbeidstilsynet i Midt-Norge. Brekke er utdannet sykepleier, har solid lederutdannelse og er bedriftsøkonom.

Den nye generalsekretæren for sykepleierne har nesten 20 år bak seg i helsevesenet, både som sykepleier og leder på ulike nivåer.

Etter å ha blitt kontaktet av et rekrutteringsfirma, syntes Brekke at stillingen som generalsekretær i NSF hørtes veldig spennende ut.

– Jeg hadde etter hvert et møte med forbundsledelsen, som forsterket det inntrykket jeg hadde av forbundet. Jeg ble fristet nok til å innse at dette var en veldig spennende jobb, sier Brekke. Det at hun nå skal jobbe med sykepleiefaget igjen etter over 10 år borte fra faget, gjorde det ekstra lett å takke ja til jobbtilbudet.

– Jeg gleder meg mest til å jobbe med ledelse på nasjonalt nivå, det har jeg aldri gjort før. Og så skal det bli utrolig spennende å jobbe med en fagorganisasjon, sier Brekke.