Basiskurs KS, Sør og Øst. 21-24 mai 2019

Av Ida Rødahl Lie, 01.11.2018

Målgruppe er HTV/TV fra Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, Telemark, Vestfold, Aust-Agder og Vest- Agder.

 

Til informasjon:

Region Sør og Øst har samlokalisert sine basiskurs KS. Av praktisk hensyn vil det kun være en påmeldingsside for disse to kursene Etter påmeldingsfrist vil det bli gått igjennom påmeldingene og satt opp en deltakerliste for Region Sør og en for Region Øst.

Alle aktuelle tillitsvalgte vil motta innkalling via e-post.

Antall kursplasser: 26 per kurs

Varighet: 4 dager

Sted: Scandic Asker

Tid: 21.-24.05.2019

Påmeldingsfrist: 11.04.19

NB! Du må være innlogget med medlemsnummer og passord for å få opp påmeldingsskjemaet.

Kurset er et prosesskurs. De som ikke har anledning til å delta på hele kurset kan ikke medle seg på. Det er forventet at du bor på hotellet under hele kurset.

Dersom du må starte reisen før kl. 06:00 for å rekke kursstart, har du mulighet til å bestille hotell fra dagen før. Ved ankomst kvelden før har du også mulighet til å få en middag på hotellet denne kvelden (ca kl 19:30/20:00). Vennligst før inn i påmeldingskjemaet om du ønsker dette.  

Når du klikker "Send påmelding" vil du straks få en bekreftelse til din e-post adresse om at du er påmeldt kurset.

Endelig bekreftelse på om du får plass får du etter at påmeldingsfristen er utløpt. Søk permisjon med forbehold om at du får plass på kurset. Ikke bestill reise før du har mottatt bekreftelsen.

Hvis kurset ikke blir fylt opp med minimum antall deltakere kan du bli flyttet til et kurs som blir arrangert i en annen region på samme tidspunkt.

Medlem av Akademisk Studieforbund