Barneanestesikurset 2020

Av Stig Pedersen, 21.09.2019

Barneanestesikurset arrangeres annet hvert år i Tromsø av Anestesisykepleierne Troms og har vært arrangert siden starten av nittitallet.

Kurset har fokus på anestesi til barn hvor luftveishåndtering og det kritisk syke barnet er faste temaer. I tillegg til spennende foredrag arrangeres det også workshops hvor man kan trene på de praktiske delene ved anestesi til barn.

Kurset retter seg mot anestesipersonell som ønsker faglig påfyll fra gode og engasjerende forelesere, men er også aktuelt for annet helsepersonell som jobber med barn i akutte situasjoner.

WORKSHOPS (Parallellseminar): Hver deltaker kan delta på inntil fire workhsops. Marker de som du  ønsker å delta på(flere enn fire kan velges). Vi vil forsøke å oppfylle ønskene til deltakerne, men noen av workshopene har begrenset antall plasser(med forbehold om endringer).

Fredag 31/1: Sosial sammenkomst på Storgata camping i Tromsø sentrum, hvor det blir matservering og minigolfkonkurranse.

Lørdag 1/2: Festmiddag med livemusikk ved Scandic Ishavshotell.

Vi ønsker velkommen til Tromsø og Barneanestesikurset 2020. 

Kurset arrangeres ved Scandic Ishavshotell.

Hotellrom til kursdeltakere er reservert, ta kontakt direkte med hotellet for booking: tlf: +47 77 66 64 00 eller e-post: ishavshotel@scandichotels.com

Enkeltrom: kr 1190,-/dag

Dobbeltrom: kr 1290,-/dag

Ved bestilling av hotellrom oppgi kode: ANSF og ref. nr. 46900229

 

Vi gleder oss til å se deg under Barneanestesikurset i Tromsø!

Hilsen

Anestesisykepleierne Troms