AVLYST- Arbeidstidskurs region Sør 31.03-03.04.2020

Av Christina Holm, 19.12.2019

Kurset er KUN aktuelt for hovedtillitsvalgte og tillitsvalgte fra fylker som deltar i utarbeidelse og godkjenning av turnusplaner.

Før arbeidstidskurset må man ha gjennomført introduksjonskurs og basiskurs.

Antall plasser per kurs: 26

Sted: Quality Hotel Grand, Chr. Augusts gate 2, 3611 Kongsberg

Tid: 31.03-03.04.2020

Påmeldingsfrist: 23.02.2020

NB! Du må være innlogget med medlemsnummer og passord for å få opp påmeldingsskjemaet.

Kurset starter kl. 11.00 første dag og slutter kl. 14.15 siste dag.

Kurset er et prosesskurs. De som ikke har anledning til å delta på hele kurset kan ikke melde seg på.

Det er forventet at du bor på hotell under hele kurset. Skriv i merknadsfeltet om du har andre behov. Dersom du må starte reisen før kl. 06.00 for å rekke kursstart, har du mulighet til å bestille hotell fra dagen før.

Dersom du ikke kan benytte offentlig transport og trenger egen bil i forbindelse med kurset (også til/fra flyplass/togstasjon o.l.) må dette godkjennes av fylkeskontoret i forkant av kurset.

Når du klikker "send påmelding" vil du straks få en bekreftelse til din e-post adresse om at du er påmeldt kurset, det betyr ikke at du automatisk får plass på kurset.

Endelig bekreftelse med ytterligere informasjon får du etter at påmeldingsfristen er ute. Søk permisjon med forbehold om plass på kurset. IKKE BESTILL fly/tog/båt/buss før du har mottatt bekreftelsen.

Hvis kurset ikke blir fylt opp med minimum antall deltakere kan du bli flyttet til et kurs som blir arrangert i en annen region på samme tidspunkt.

 

Medlem av Akademisk Studieforbund