Nyhetsarkiv

Kondolanser til ofrene i Manchester

Norsk Sykepleierforbund sender sine kondolanser til ofrene for terroren i Manchester.

Viktig streik i gang

I dag går 19 sykepleiere ut i streik mot Kreftforeningen. – Våre medlemmer ble tilbudt en dårligere avtale uten streikerett.  Vi forhandler ikke ned medlemmenes vilkår, sier en kampklar forbundsleder Eli Gunhild By.

Streik i Kreftforeningen

NHO og Kreftforeningen ble ikke enige med Norsk Sykepleierforbund om en tariffavtale for sine sykepleiere, og dermed går 19 sykepleiere i Kreftforeningen ut i streik fra mandag morgen.

Eli Gunhild By møtte regjeringsmedlemmer på helsekonferansen

Statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen og helseminister Bent Høie besøkte Sykepleierforbundets stand og gratulerte med den internasjonale sykepleierdagen.

Gratulerer med sykepleierdagen!

NSF gratulerer med den internasjonale sykepleierdagen 12. mai! Dessverre er det stor sykepleiermangel i Norge, og om 20 år kan vi mangle 30.000, hvis vi ikke gjør noe nå. NSF jobber derfor for et sykepleierløft. Støtt oss gjerne.

Fare for streik i Kreftforeningen

Riksmekleren har nedlagt forbud mot arbeidsstans i konflikten om tariffavtale for Kreftforeningen. Partene er innkalt til tvungen mekling tirsdag 16. og torsdag 18. mai. Oppnås ikke enighet, er 19 sykepleierne i streik fra 22. mai. 

NSF kritisk til endringer i likestillingsloven

Norsk Sykepleierforbund advarer mot regjeringens forslag til endringer i likestillingsloven.

NSF støtter de streikende i Akasia-barnehagene

NSF med sine 108.000 medlemmer stiller seg solidarisk bak kravene til de streikende i Akasia-barnehagene.

Se filmen "Jeg var der da..."

Alle trenger sykepleiere, i ulike faser av livet. Se filmen som er laget for å vise sykepleieres kompetanse, og bidra til at Norge får et sykepleierløft.

Gratulerer med dagen, jordmødre!

Fredag, på den internasjonale jordmordagen, gratulerer vi alle landets jordmødre og takker dem for den jobben de gjør. Norsk Sykepleierforbund er stolte av dere alle.