Gastroenterologi

NSFs faggruppe av sykepleiere i gastroenterologi

Faggruppens medlemmer er sykepleiere som utreder og undersøker, tar vare på og behandler pasienter med lever- og førdøyelsessykdommer. Vi arbeider på laboratorier eller i poliklinikker, samt på medisinske eller kirurgiske enheter. Faggruppen ble dannet i 1978 og er i dag en faggruppe tilknyttet NSF.

Siste nyheter fra Gastroenterologi

Nasjonalt fagmøte på Lillehammer 2018

Faggruppens nasjonale fagmøte finner sted 08.-10. februar på Lillehammer. Faggruppen skal da også feire 40 år, så vi håper så mange som mulig vil bli med på feiringen! 

 

Rengjøring og desinfeksjon av fleksible endoskop og endoskopisk tilleggsutstyr innen gastroenterologi

Rengjøring og desinfeksjon av fleksible endoskop og endoskopisk tilleggsutstyr innen gastroenterologi

Innmelding i faggruppen med SMS

Nå kan du melde deg inn i faggruppen via SMS.

Send melding med kodeord "gastro" til 02409 ... og før du vet ordet av det er du innlemmet i det hyggelige gastrofellesskapet!

ESGENA/UEGW konferansen 2017

European Society og Gastroenterology and Endoscopy Nurses and Associates (ESGENA) arrangerer sin konferanse i forbindelse med United European Gastroenterology Week (UEGW) i Barcelona 28.-30 Oktober 2017. 

https://www.ueg.eu/week/esgena/

www.esgena.org

ESGENA/UEGW 2017

ESGENA inviterer til konferanse i Barcelona 28-30 oktober 2017.

 

SADE konferansen 2018

SADE konferansen 2018 skal denne gang avholdes i Oslo. Hands-on programmet går fra 15.-17. januar, mens resten av konferansen fortsetter fra 17.-19 januar.

Sykepleier med mastergrad

Stomisykepleier Vigdis Dagsland har undersøkt livskvalitet i samband med fedmeoperasjon.

Tyveri av scop i Europa.

Anita Jørgensen som er styremedlem i ESGENA (European Society of Gastroenterology and Endoscopy Accotiantion) har nylig vært i møte med flere av sine europeiske kollegaer. Hun melder nå om et problem med tyveri av scop fra gastrolaber i Europa.