Årets BSF sykepleier 2022

Årets BSF sykepleier

Begrunnelsen for årets kandidat:

Hebe har jobbet på dagposten (Barnesenteret UL) siden 2000 og har hatt driftsansvaret og vært med på å bygge opp posten til å bli den flotte og veldrevne seksjonen den er i dag.

Hebe, som er barnesykepleier, har hatt nevrologi som spesialfelt de årene hun har jobbet på dagposten. Hun har hatt ansvar for oppfølging av pasienter og familier med epilepsi og andre alvorlige nevrologiske sykdommer. Hebe har en unik kunnskap innen nevrologifeltet, og gir tett og omsorgsfull oppfølging av barn og unge med alvorlige nevrologiske lidelser og deres familier.

I tillegg har Hebe også ansvar for narkoseprogram og har også oppfølging av de andre pasientene på dagposten, som både er pasienter som skal til diverse undersøkelser i narkose, og pasienter som får jevnlige infusjoner for blant annet IBD og OI.


Fra våren 2021 har Hebe vært en av ildsjelene i forhold til å starte opp lystgasstilbudet for barn og unge på Ullevål som skal gjennomføre smertefulle prosedyrer. Hun har vært en stor del i å bygge opp dette tilbudet på dagposten, og fikk også i 2022 støtte fra Sykehusbarn til å gjøre om lystgassrommet på dagposten til et fantasirom som hadde offisiell åpning høsten 2022.


Hebe er en viktig brikke i dagposten sin historie og i dagens drift av dagposten. Hun brenner for faget og for driften av dagposten og for arbeidsmiljøet. Hun har kjempet fra dag en for at dagposten sin stemme skal bli hørt og for at de som er ansatt der skal ha det bra og få det de trenger av ressurser og faglig input.

Diplom