Østfold

Siste nyheter fra Østfold

Sammen for mer heltid i Fredrikstad

Kun 32 prosent av de ansatte i Helse og velferd i Fredrikstad kommune jobber heltid. Det er inkludert ledere og andre ansatte som jobber dagtid. Og det er for dårlig. Nå går politikere, ledere og tillitsvalgte sammen for å fremme heltid.

NSF Østfolds aktivitetsplan for 2018

På tampen av nok et aktivt år i NSF har vi nå planene klare for neste år. I tillegg til fylkeskontorets planlagte aktiviteter, holder de hovedtillitsvalgte medlemsmøter og andre markeringer lokalt.

Arbeidsgivers tilretteleggings- og tilbudsplikt

-Å sørge for best mulig arbeidsmiljø er både lurt, lønnsomt og lovpålagt. Ingen er tjent med at arbeidsplassen bidrar til helseproblemer og langvarig fravær. Slik innleder Arbeidstilsynet og Nav i heftet «Forebygging og oppfølging – to sider av samme sak».

Årets fagkurs for NSFs medlemmer i Østfold

Den 30. november var 180 NSF-medlemmer samlet til gratis fagkurs på Quality hotel i Sarpsborg. En vellykket dag med mange fornøyde medlemmer og gode tilbakemeldinger.

Birgitte Gundersen – reisende sykepleier i krig og nød

12. mai i år ble intensivsykepleieren fra Fredrikstad hedret med Florence Nightingales medalje for fremragende sykepleie på oppdrag for Røde Kors.

Ansatte på NSF Østfolds fylkeskontor mars 2016