Østfold

Siste nyheter fra Østfold

Valg av delegater til fylkesmøte i Østfold den 28. til 29.mars 2019

Denne kunngjøring gjelder alle ikke-yrkesaktive medlemmer og medlemmer i Østfold som er i arbeid uten å tilhøre et etablert hovedtillitsvalgtområde ved sin arbeidsplass/virksomhet.

Årets tillitsvalgtkonferanse i Østfold Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

27 - 28. november arrangerte NSF Østfold tillitsvalgkonferanse på Quality hotel i Sarpsborg. I år var drøyt 100 av våre 136 tillitsvalgte med.

240 østfoldsykepleiere på NSFs fagkurs

"En pasientvennlig helsetjeneste og god arbeidsplass" var tema da NSF Østfold holdt fagkurs for fylkets sykepleiere. En fullsatt sal lot seg begeistre og bevege av dyktige forelesere og skuespillere.

Delegat til NSFs Landsmøte i 2019?

Ønsker du å foreslå kandidater til NSFs landsmøte i 2019, eller vil du selv stille som kandidat?

Det må sendes inn forslag på kandidater til ostfold@nsf.no innen 8.desember

Askim kommune har fått kreftkoordinator

I september i år begynte sykepleier Heidi Harefallet Slupstad i nyopprettet stilling som kreftkoordinator i Askim kommune. Et etterlengtet tilbud til kreftpasienter og deres pårørende.

Nær 50.000 kr i lønnsøkning på å bytte fra kommune til sykehus

Høyere minstelønn. Større kronetillegg for å jobbe ubekvemt. Og mer generøs ansiennitetsberegning. Det gjør at Dag Werner Larsen, sykepleier og tillitsvalgt i Sarpsborg kommune, nå bytter beite etter å ha jobbet flere år i kommunehelsetjenesten. Neste stopp er Sykehuset Østfold.

Ansatte Fk Østfold