Østfold

Ansatte og fylkesleder ved fylkeskontoret i Østfold.

Åpningstid:
08.00-15.30

Epost: ostfold@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Kirkegata 63, 1721 Sarpsborg

Siste nyheter fra Østfold

Vil du være en del av NSF Vikens fylkesstyre 2020 - 2023?

Er du interessert i vervet som fylkesleder, nestleder eller styremedlem i NSF Viken?  Det skal velges nytt fylkesstyre i mars 2020. Nå er det åpnet for at medlemmer kan foreslå kandidater til de ulike vervene.  Ønsker du å stille til valg, må du få noen til å foreslå deg.

Hvor skal NSF Vikens fylkeskontor ligge?

Fordi NSFs landsmøte har vedtatt at NSF Akershus, Buskerud og Østfold skal legges ned og NSF Viken etableres fra 1. april 2020, er det i disse dager en høring hvor de respektive fylkesstyrene, hovedtillitsvalgte og ansatte på fylkeskontorene skal si sitt om hvor de mener det nye fylkeskontoret bør være. Forbundsstyret avgjør plassering av fylkeskontor 4. desember.

250 østfoldsykepleiere samlet på NSFs fagdag

Hva er sykepleie og hvorfor er ledelse så viktig i sykepleietjenesten? Det var tema da NSF inviterte medlemmer til fagdag 21. november. I tillegg fikk deltakerne høre om hvilke erfaringer pasienter har med enerom og om fremtidens sykepleierutdanning. Trond-Viggo Torgersen med musikere sørget for en munter avslutning.

Kortvakter - kortsiktig og kvinnefiendtlig arbeidsgiverpolitikk

Kreativiteten er stor for å tyne ressursene i helsetjeneste maksimalt. Det rammer også sykepleiernes arbeidstidsordninger. Mange arbeidsgivere holder sine ansatte i deltidsstillinger og bruker kortvakter for å dekke over for knapp bemanning.

Snart slutt på NSF Østfold?

Om to uker kan NSF Østfold bli nedlagt på NSFs landsmøte. Slik går det hvis forbundsstyrets forslag om å etablere NSF Viken fra 1. april 2020 får flertall. Allerede om to år kan et nytt rødgrønt stortingsflertall legge ned Viken. Da sier NSFs vedtekter at Østfold, Buskerud og Akershus må opprette fylkeskontor igjen. Det kan bli en kostbar retrett - både økonomisk og politisk.