Østfold

Ansatte og fylkesleder ved fylkeskontoret i Østfold.

Åpningstid:
08.00-15.45

Epost: ostfold@nsf.no - tlf. 994 02409
Adresse: Kirkegata 63, 1721 Sarpsborg

Siste nyheter fra Østfold

Vel gjennomført fylkesmøte

Fra 28. til 29. mars holdt NSF Østfold fylkesmøte. I tillegg til andre viktige tema stod valg av landsmøtedelegater på dagsorden.

Østfolds kreftkoordinatorer

I Østfold har vi pr april 2019 åtte sykepleiere som jobber som kreftkoordinatorer knyttet til kommunehelsetjenesten. De er knyttet til Indre Østfold, Moss, Rygge/Råde, Våler, Hvaler, Fredrikstad og Halden.

21.4 millioner kroner til yrkesskadde medlemmer

I løpet av de fire siste årene har NSF sørget for at yrkesskadde medlemmer har fått erstatning på til sammen 77.2 millioner kroner. Mange av sakene har vært svært krevende, gått over mange år før man endelig kommer til enighet med forsikringsselskap, - og det blir stadig vanskeligere å få medhold.

Kompetente sykepleieledere og sterke fagmiljø

Dette var tema da NSF Østfold i samarbeid med NSF Oslo og Akershus holdt lederkonferanse 6. mars. Her deltok 200 ledere og 40 hovedtillitsvalgte.  

Likelønn i Lykkeland

Vi er i seiersrus etter at dyktige idrettsutøvere av begge kjønn har sørget for gull og heder og «Ja, vi elsker» i alle kanaler. Og vi er stolte over å være best. Nå har vi sjansen til også å ta gull i likestilling og likelønn. Hvis vi vil.