Kardiologiske sykepleiere

NSFs landsgruppe av kardiologiske sykepleiere

NSFs Landsgruppe av kardiologiske sykepleiere er en faggruppe for sykepleiere som jobber med og har interesse for mennesker med hjertesykdom. Bli medlem hos oss du også!

Siste nyheter fra Kardiologiske sykepleiere

Workshop - Introduksjon i målrettet bruk av lommeultralyd

Er du nysgjerrig på, og ønsker å videreutvikle kunnskap og ferdigheter med bruk av moderne teknologi i kardiologisk sykepleie?
Ønsker du å lære mer om målrettet bruk av lommeultralydapparat og få en innføring i hvordan det brukes gjennom praktiske øvelser?
Da er du velkommen til å melde deg på vår workshop – Introduksjon i målrettet bruk av lommeultralyd under den årlige kardiologiske sykepleiekongressen i Harstad 2018.

Leser mer om workshopen på kongressens egen webside nsflks.com.

Abstraktinvitasjon

Vi ønsker å invitere sykepleiere og annet helsepersonell til å sende inn abstrakt til Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen som arrangeres i Harstad 25.-27.apil 2018.

Ny frist til 12. desember.

Æresbevisning fra American Heart Association

Professor Tone M. Norekvål er tildelt en æresbevisning fra the American Heart Association (AHA) som «Fellow of AHA».  Overrekkelsen fant sted under en middag arrangert av Council on Cardiovascular and Stroke Nursing (CVSN) i forbindelse med den årlige AHA kongressen,  som i år var lagt til Anaheim utenfor Los Angeles.

Vervekampanje 2017/2018

Verv 10 nye medlemmer og få fri kongressavgift til Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen 2018.