Kardiologiske sykepleiere

NSFs landsgruppe av kardiologiske sykepleiere

NSFs Landsgruppe av kardiologiske sykepleiere er en faggruppe for sykepleiere som jobber med og har interesse for mennesker med hjertesykdom. Bli medlem hos oss du også!

Siste nyheter fra Kardiologiske sykepleiere

Temakveld med årsmøte 12. februar 2020 Rikshospitalet

NSF-LKS Oslo/Akershus inviterer til temakveld med årsmøte onsdag 12. februar 2020 fra klokken 16:30 til 20:00. Påmelding innen 5. februar grunnet matbestilling. Se vedlegg for mer informasjon og program. 

Avslutning i kardiologisk videreutdanning NTNU

Denne uken avslutter flere studenter sin videreutdanning i kardiologisk sykepleie. Alle er velkomne til å høre studentene legge fram sine fordypningsoppgaver og se deres postere! Se vedlagte program. 

Send inn abstrakt til den årlige kardiologiske sykepleierkongressen!

Frist for å sende inn abstrakt til den årlige kardiologiske sykepleierkongressen er 25. januar 2020 

Abstrakt sendes til Janne Nilsen

NSF-LKS har utarbeidet en mal for utforming av abstrakt. Den inneholder nyttig informasjon til dem som ønsker å presenter arbeidet sitt på den årlige landskongressen (se vedlegg).

Lenke til internasjonal standard for konferanseabstrakt (STOBE) (her). Generelle tips til utforming av konferanseabstrakt (her).

Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen

Sett av datoene allerede nå! 22.-24. april 2020 braker det løs i Stavanger. Kongressen er for alle som interesserer seg for, eller som jobber med pasienter med hjertesykdom! Påmelding: nsflks.com

Reisebrev fra kongressen i Sandefjord

Liv Nordhaug (nestleder i NSF-LKS Hedmark- og Oppland) har skrevet en flott oppsummering fra kongresen i Sandefjord. Les og lær! 

NSF-LKS har fått ny leder

NSF-LKS hadde under generalforsamlingen i Sandefjord valg av nytt sentralstyre. Vi gratulerer Hege Amofah ved Haukeland Universitetssykehus som ny leder av NSF-LKS. 

Vervekampanje 2019/2020

Verv 10 nye medlemmer og få fri kongressavgift til Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen 2020.

Nordic-Baltic Congress of Cardiology 2019

NBCC arrangeres 10.-12. juni 2019. NSF-LKS er en del av dette nettveket og er medarrangør.

Se nettsiden for program og informasjon: https://www.nbcc2019.org

ICN Congress Singapore 2019

Call for abstracts

Det er nå åpent for innsending av abstrakt for poster eller muntlig presentasjon på ICNs kongress i Singapore 27. juni-1. juli 2019. 

Frist for innsending er 31. oktober 2018. 

Se vedlegg.