Kardiologiske sykepleiere

NSFs landsgruppe av kardiologiske sykepleiere

NSFs Landsgruppe av kardiologiske sykepleiere er en faggruppe for sykepleiere som jobber med og har interesse for mennesker med hjertesykdom. Bli medlem hos oss du også!

Siste nyheter fra Kardiologiske sykepleiere

Nyvalg 25.april 2018 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Det vil bli arrangert suppleringsvalg under kongressen i Harstad 25.april kl. 17.00. Vi oppfordrer alle stemmeberetigede medlemmer som deltar på kongressen til å sette seg inn i informasjon vedrørende dette før kongressen.

 

Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen 2018

Velkommen til den årlige kardiologiske sykepleiekongressen som arrangeres i Scandic sine kongresslokaler i Harstad, 25.-27. april 2018.

Kongressen har egen webside som heter nsflks.com. Der finnes informasjon om kongressprogram, foredragsholdere, bli-kjent-kveld, workshop og link til påmelding.

Ny frist for early fee er 20.mars!

Vervekampanje 2017/2018

Verv 10 nye medlemmer og få fri kongressavgift til Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen 2018.

Nytt kull i kardiologisk sykepleie ved NTNU i 2018

Det blir opptak på nytt kull til videreutdanningen i kardiologisk sykepleie med oppstart høsten 2018 ved NTNU i Trondheim. Søknadsfristen er 15. april.

Informasjon om videreutdanningen her: https://www.ntnu.no/studier/spvkar

Bloggen til NTNU Videre: https://www.viderebloggen.no/sykepleiere-startet-hjerteskole-pasienter/

Vet du hvem som fortjener prisen for årets faglige forbilde 2018?

I 2018 vil NSFs Landsgruppe av kardiologiske sykepleiere (NSF-LKS) for tredje gang dele ut prisen Årets faglige forbilde. Kjenner du en som fortjener prisen?

Ønsker du å være en del av et nasjonalt nettverk for forskning i kardiologisk sykepleie?

I 2009 vedtok NSF-LKS å opprette et nasjonalt nettverk for forskning i kardiologisk sykepleie. Den årlige kardiologiske sykepleiekongressen har siden den gang vært en årlig møteplass for nettverket, og er ledet av Tone M. Norekvål. Kompetansekrav i forskningsnettverket er minimum mastergrad. Om du ønsker å være en del av nettverket for forskning i kardiologisk sykepleie sender du en e-post til Tone M. Noreskvål tone.merete.norekval@helse-bergen.no.

Workshop - Introduksjon i målrettet bruk av lommeultralyd

Er du nysgjerrig på, og ønsker å videreutvikle kunnskap og ferdigheter med bruk av moderne teknologi i kardiologisk sykepleie?
Ønsker du å lære mer om målrettet bruk av lommeultralydapparat og få en innføring i hvordan det brukes gjennom praktiske øvelser?
Da er du velkommen til å melde deg på vår workshop – Introduksjon i målrettet bruk av lommeultralyd under den årlige kardiologiske sykepleiekongressen i Harstad 2018.

Leser mer om workshopen på kongressens egen webside nsflks.com.

Æresbevisning fra American Heart Association

Professor Tone M. Norekvål er tildelt en æresbevisning fra the American Heart Association (AHA) som «Fellow of AHA».  Overrekkelsen fant sted under en middag arrangert av Council on Cardiovascular and Stroke Nursing (CVSN) i forbindelse med den årlige AHA kongressen,  som i år var lagt til Anaheim utenfor Los Angeles.