NSF skriveverksted 2024

Bakgrunn:

NSF har i 10 år arrangert skriveverksted for medlemmer som ønsker veiledning i akademisk skrivearbeid.

Fra og med 2024 er skriveverkstedet flyttet fra Lesvos, Hellas, til Norge, og i 2024 planlegger vi to skriveverksteder som skal avholdes på Kringler gjestegård: https://kringler.no/,15 minutter fra Oslo lufthavn. Disse blir fra søndag til søndag, i uke 25 og uke 40. Du kan lese mer om skriveverkstedet vårt her: https://www.nsf.no/medlemsfordeler-og-forsikringer/skriveverksted-med-veiledning

Framover blir det også en gradvis utskifting av veilederne på skriveverkstedet. I 2024 har vi med oss tre veiledere fra tidligere skriveverksteder: Frank Oterholt (UiA), Bengt Eirik Karlsson (USN), og Cecilie Varsi (USN). Vi ser nå etter to nye veiledere som vil bli med gruppen neste år, med mulighet for avtale om veiledning også framover i tid. Er dette noe du kunne tenke deg?

Som veileder vil du samarbeide med de andre veilederne om å gjennomgå deltakernes søknader, der de forteller om skrivearbeidet de ønsker veiledning i, dele deltakerne inn i hensiktsmessige grupper, samt veilede deltakerne i sesjoner både i plenum og individuelt. Deltakerne på skriveverkstedet jobber typisk med fag- og forskningsartikler, opprykkssøknader og fagbøker, for å nevne noe.

Se også vedlagt program fra september 2023 som eksempel på hvordan oppbygning av kurset har vært tidligere. Det blir noen forandringer i programmet for 2024, men også mange likheter fra tidligere.

NSF dekker dine reise- og oppholdskostnader i forbindelse med oppdraget, samt honorar etter avtale.

Ta kontakt om du er interessert i være veileder.

Med vennlig hilsen

Bente Lüdemann

Fagsjef

------------------------------------------------------------------------------

NORSK SYKEPLEIERFORBUND

Fag- og helsepolitisk avdeling

Tlf : +47 926 37 062

E-post: bente.ludemann@nsf.no

Adresse: Tollbugt. 22, Pb. 456 Sentrum, 0104 Oslo - Sentralbord: 994 02409

www.nsf.no

www.facebook.com/sykepleierforbundet