Vest-Agder

Ansatte ved Vest Agders fylkeskontor

Åpningstid:
08.00-15.45

Epost: vest-agder@nsf.no Tlf. 994 02409
Adresse: Dronningens gate 12, 2 etasje, 4608 Kristiansand
Postadresse: Postboks 261, 4663 Kristiansand

Siste nyheter fra Vest-Agder

Kandidater til valg, Nominasjonskomiteen innstilling og delegatoversikt til Fylkevalget 16. og 17. september 2020 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

I vedleggene finner dere en oppdatert alfabetisk oversikt over kandidater som stiller til valg til fylkesstyret for 2020 - 2023, en fyldig presentasjon av disse, og nominasjonskomiteens innstilling med begrunnelse.

Disse ønsker å styre NSF Agder 2020-2023 Hengelås for Innholdet i denne artikkelen er kun tilgjengelig for påloggede medlemmer.

Fristen for å melde seg til kandidat til fylkesleder, nestleder eller styremedlem er ute, og kandidatene presenteres alfabetisk for medlemmene i vedlegget du finner til høyre på siden.

Valget foregår på fylkesmøtet 25. og 26. mars.

En nyttårshilsen fra fylkesleder i NSF Vest-Agder

Nå er det ikke mange dager før 2019 er over, og ikke mange dager før Fylkeskommunen Vest-Agder ikke lenger eksisterer.

Vil du være en del av NSF Agders fylkesstyre 2020-2023?

Er du interessert i vervet som fylkesleder, nestleder eller fylkesstyremedlem i NSF Agders fylkesstyre? Det skal velges nytt fylkesstyre i mars 2020, og det er nå åpnet for at medlemmer kan foreslå kandidater til de ulike valgene. Ønsker du å stille til valg må du derfor få noen til å foreslå deg.

Kartlegging av bemanning

Rett kompetanse på hver eneste vakt er viktig for pasientsikkerheten og for arbeidsmiljøet. NSF ønsker å bidra til enda bedre helsetjenester så våre målsettingen er at myndighetene prioriterer flere ressurser til tjenestene. 

Registrer ditt arbeidsforhold

For at vi og din tillitsvalgt skal få oversikt over hvem som jobber på hvilken arbeidsplass er det viktig at du som medlem registrerer din arbeidsplass på "min side".