Spennende kongresser

Etter ett og et halvt år med kurs og konferanse-tørke er det fantastisk å endelig få tilgang til faglig påfyll igjen.

Det er ganske mange konferanser, kongresser og kurs som arrangeres nå fram mot jul. Vi har lyst å anbefale dere noen av dem.

Webinar om sykepleieledelse 27. og 28.oktober

webinar om sykepleierledelse

Vi inviterer til webinar om sykepleieledelse: Effective and visionary nurse leadership

On October 27th and 28th, representatives from the Norwegian, Malawian, Rwandan and Zambian nurses’ organisations will share experiences and insights on how the high expectations of the nursing and midwifery services should be met. And what do we mean exactly when we say that ‘leaders must be able to lead, not just manage’? How can we, as professional nurses’ organisations, contribute to nursing and midwifery leaders getting the necessary skills, support, and services to improve nursing/midwifery practice and ultimately achieve universal health coverage?

These are some of the questions our eminent speakers will address.

ICN Congress 2021, 2. - 4. november

ICN congress

Det internasjonale sykepleierforbundet (ICN), som NSF er medlem av, arrangerer hvert annet år en verdensomspennende kongress. ICN Congress bidrar til å samle sykepleiere fra hele kloden for å dele kunnskap, "best practice" og forskning.

Det er fortsatt mulig å melde seg på!

På verdensbasis er dette det viktigste arrangementet for sykepleiere i år.
Kongressen er tettpakket med både faglig innhold innen de fleste felt av sykepleie, presentasjon av ny forskning fra hele verden og spennende fagpolitikk. Det vil være over 150 timer med faginnhold, 1250 postere presenteres og nesten 200 foredragsholdere, mange av disse høyprofilerte personer innen global helse, som fra FN og WHO og en rekke helseledere fra ulike land.

Forbundsleder i NSF, Lill Sverresdatter Larsen holder et foredrag under Main Session 8: Nurses in the public eye: the profession in the mass media. Leder for NSF Student, Edel M. Taraldsen og tidligere nestleder i NSF, Karen Bjøro deltar i en paneldebatt under Regional Session 2: Nursing in Europe: The future of nursing leadership

I år er konferansen for første gang heldigital. Selv om det blir noe annet enn å møtes til en stor konferanse, så har det noen klare fordeler. Siden det ikke er noen reisekostnader, så blir deltakelsen betydelig billigere.
Det er også mulig å søke kongress-stipend fra NSF.

Pasientsikkerhetskonferansen 3. og 4. november

Pasientsikkerhetskonferansen

Pasientsikkerhetskonferansen har som mål å inspirere til arbeid med pasientsikkerhet, reduksjon av pasientskader og forbedring i helse- og omsorgstjenesten.

Konferansen skal også gi konkrete råd, tips og verktøy til å gjøre dette.

Målgruppen er alle som jobber i og med helse- og omsorgstjenesten, men spesielt klinikere, ledere og forbedringsagenter/veiledere.

For første gang blir konferansen heldigital og gratis for deltakere. Les mer om konferansen og meld deg på her.

Pasientsikkerhetskonferansen arrangeres av I trygge hender 24-7 og Helsedirektoratet. Norsk Sykepleierforbund er medarrangør av denne konferansen.

Sykepleierkongressen 1. og 2. desember.
Pre-konferanser 30. november

Sykepleierkongressen

Utsatt et år på grunn av korona-pandemien, men nå er den endelig her: Sykepleierkongressen! For første gang er det mulig å velge mellom fysisk og digital deltakelse.

Allerede er det 1000 påmeldte, og billettene går fort unna. Bli med, meld deg på her.

Det er også mulighet å melde seg på en av pre-konferansene, som arrangeres med temaene ledelse, forskning, jordmortjeneste og psykisk helse og rus.